OVAJ RECEPT JE IZLIJEČIO ČAK I NAJAGRESIVNIJE OBLIKE METASTAZE: Onkolozi ne vole liječenje ovim lijekom jer je previše jeftino i djelotvorno!

Porodica i zdravlje
OVAJ RECEPT JE IZLIJEČIO ČAK I NAJAGRESIVNIJE OBLIKE METASTAZE: Onkolozi ne vole liječenje ovim lijekom jer je previše jeftino i djelotvorno!
.

Da li znate da su čak i najagresivniji oblici raka koji su metastazirali, bili uklonjeni liječenjem sa sodom bikarbonom? Iako je hemoterapija toksična za sve ćelije, ona predstavlja jedinstven metod koji onkolozi koriste u svojoj praksi na svim pacijentima oboljelim od raka. Činjenica je da 9 od 10 pacijenata oboljelih od raka pristaje da ide na hemoterapiju bez prethodnog traženja drugih manje invazivnih metoda.

Farmaceutske kompanije i ljekari zarađuju od toga. To je jedini razlog zašto još uvijek koriste hemoterapiju. Ali, ne zato što je hemoterapija efikasna, smanjuje stopu raka ili smanjuje smrtnost ili oboljevanje. Ona čini baš suptrotno. Hemoterapija povećava rast raka i dugoročnu stopu smrtnosti, a onkolozi sve to znaju.

Prije nekoliko godina, dr Mark Pagel, koji je član Centra za rak na Univerzitetu u Arizoni, je dobio 2 miliona dolara od “Nacionalnog instituta za zdravlje” da ispita efikasnost personalizovanog liječenja raka dojke sodom bikarbonom. Očigledno je da postoje ljudi koji znaju da je natrijum bikarbonat, ta ista stvar koja vam može spasiti život u urgentnom za tren oka, prvi najefikasniji i najsigurniji vid liječenja raka.

soda1

Studije su otkrile da određene mjere u ishrani za povećanje nivoa bikarbonata mogu povećanti pH kiselih tumora bez remećenja pH zdravih tkiva i krvi. Humani karcinom dojke na životinjskim modelima je pokazao da oralni natrijum bikarbonat sprečava metastaze i tumore čini alkalnijim, piše webtribune.rs. 

Svjetski priznati ljekari, kao dr Džulijan Vitaker, na osnovu studija i činjenice da je soda bikarbona bezbijedna, usvojio je uspješan metod liječenja raka kao dio ishrane i imunog programa za oboljele pacijente.

Vitakerov protokol koristi 12 gr, ili 2 zaokužene kašičice sode bikarbone rastvorene u 2 šolje vode, zajedno sa niskokaloričnim zaslađivačem po vašem izboru, jer je to poprilično slano.

Pijuckati ovu mješavinu tokom jednog ili dva sata, i ponoviti to ukupno 3 puta dnevno. Jedan čovjek potvrđuje da je svoj rak izliječio sodom bikaronom i melasom, a svoju bolest je tretirao samo sodom bikarbonom.

Natrijum bikarbonat, kada se uzima oralno zajedno sa vodom, naročito vodom koja ima visok sadržaj magnezijuma, i kada se koristi u medicinskim kupkama, postaje prvi lijek za liječenje raka, kao i dijabetesa, bolesti bubrega, prehlade ili gripa. Takođe je moćan tampon protiv izlaganja radijaciji.

soda3

Šta je soda bikarbona?

Soda bikarbona je bijela kristalna čvrsta supstanca koja izgleda kao fini prah. Njen hemijski naziv je natrijum hidrogen karbonat ili natrijum bikarbonat. Soda bikarbona se zaista razlikuje od sode za pranje ili natrijum karbonata, iako imaju isti blago slan i alkalni ukus.

Ova soda se obično rastvara u mineralnoj vodi i zatim se koristi kao kvasac u pečenju. Djeluje kao kvasac neutrališući kisele dijelove testa. Neutralizacija oslobađa ugljen dioksid i dovodi do širenja ili “podizanja“ peciva. Takođe, soda bikarbona se koristi za omekšavanje povrća i mesa.

Kao hemijsko sredstvo u domaćinstvu, soda bikarbona se koristi kao sredstvo za čišćenje. Ima je u mnogim pastama za zube iz istih razloga, gde služi kao neutralizator kiseline, antiseptik, za uklanjanje naslaga i beljenje zuba, kao i za čišćenje. Ostali proizvodi za ličnu higijenu u kojima možete pronaći sodu bikarbonu su šamponi i dezodoransi.

soda2

Soda bikarbona i pH lijek

pH telesnih tečnosti i tkiva je važan i ključan, i zato se odražava i utiče na stanje naše unutrašnje čistoće i na naše zdravlje. Što je pH bliži 7,35 do 7,45, viši je nivo zdravlja i blagostanja. Ostajanje u ovom zdravom opsegu može povećati sposobnost da se odupremo nekim akutnim bolestima kao što su gripe i prehlade, i takođe može sprečiti nastanak raka i mnogih drugih bolesti. Zadržavanje pH u zdravom opsegu takože uključuje nepohodne promene u ishrani i stilu života.

pH skala je kao termometar koji pokazuje pad ili rast alkalnog i kiselog sadržaja tečnosti. Odstupanje ispod ili iznad 7,35 – 7,45 pH, u kontrolisanoj krvi može biti znak potencijalno opasnog ili ozbiljnog stanja ili simptom bolesti.

Džon Baron nam pokazuje način gledanja na pH, što otvara jednu od najvažnijih prednosti alkalne vode:

Joni vodonika vezuju kiseonik. Ovo ukazuje da na to da što je tečnost kiselija, u njoj ima manje kiseonika. Svakoj ćeliji u tijelu je potreban kiseonik za život, kao i za očuvanje optimalnog zdravlja. U kombinaciji sa svim znanjem o jonima vodonika, možemo uočii da što je krv kiselija, ima manje kiseonika za ćelije. Morate razumeti da je to isti mehanizam kao kad kisele kiše unište jezero. Ribe se uguše jer kiselina u vodi jezera “vezuje“ sav kiseonik. Nasuprot tome, ako podignete pH nivo jezera ili ga načinite alkalnijim, kiseonik postaje dostupan i jezero se vraća u život.

Koristno je napomenuti da se rak odnosi na kiselu sredinu – što je veći pH, raku je teže da napreduje.

soda4

Razumjevanje ovoga je veoma važno iz dva razloga:

To otkriva jednu od osnovnih prednosti alkalne vode – više kiseonika u sistemu i objašnjava zašto alkalna voda može pomoći u borbi protiv raka.

Kako soda bikarbona može pomoći u liječenju raka

Prvo, maligni tumori pokazuju mase brzo rastućih ćelija. Brza stopa rasta tih ćelija znači da se ćelijski metabolizam takođe odvija na veoma visokim stopama. Zbog toga ćelije raka koriste više šećera i ugljenih hidrata kako bi dobile energiju u obliku adenozin trifosfata ili ATP. Veoma visok nivo ekstracelularne kiselosti oko područja tumora je jedan od vodećih pokretača metastaza kancerogenih tumora.

Ćelije raka da bi rasle i brzo se širile, potrebna im je kisela sredina. Jedinjenje kao što je natrijum bikarbonat će učiniti magiju.

Navodno, potrebno je uneti natrijum karbonat što je moguće bliže tumoru, jer je njegov efekat podizanja pH potreban u mikro okruženju tumora. Zbog toga se direktno ubrzigavanje ovog sastojka umjesto tumora smatra boljim rješenjem nego oralno konzumiranje. Ali, oralno unošenje natrijum bikarbonata je sigurnije i može se korisiti kod kuće.

Jedna studija iz 2009. godine, objavljena u časopisu Cancer Research, je među prvim studijama koja dokazuje da alkalizujući efekat natrijum bikarbonata zapravo može zaustaviti rak.

Rezultati studije su pokazali da natrijum bikarbonat funkcioniše podizanjem pH izvan ćelija, ne unutar ćelija. To je značajno otkriće jer ukazuje da natrijum bikarbonat ne sputava ćelijski metabolizam, čak iako mikro okruženje čini štetnim za rast tumora.

soda5

Druga otkrića iz studije pokazuju da soda bikarbona:

- Smanjuje angažovanje jetre, a time i širenje ćelija tumora na druge organe u tijelu.
- Smanje angađovanje limfnog čvora u transferu ćelija raka.
- Spriječava kolonizaciju drugih organa u tijelu.
- Magična formula sode bikarbone za liječenje raka

Kako biste kod kuće napravili tretman za liječenje raka sa sodom bikarbonom, trebaće vam melasa, javorov sirup ili med, zajedno sa sodom bikarbonom.

Dr Sirkus je u svojoj knjizi naveo kako je jedan pacijent koristio melasu i sodu bikarbonu u borbi protiv raka prostate, koji je metastazirao na kosti. Pacijent je prvog dana pomešao jednu kašičicu melase sa jednom kašičicom sode bikarbone u jednoj šolji vode.

On je pio ovu mješavinu naredna tri dana, nakon čega je njegova pH vrednost u urinu bila 7,5 a u pljuvački 7,0. Ohrabren ovim rezultatom, uzeo je ovu mješavinu 2 puta petog dana, umjesto jednom dnevno. Od 6 do 10 dana je uzimao dvije kašičice sode bikarbone i melase dva puta dnevno.

Do 10. dana, pH pacijenta se povećao na 8,5 i jedina nuspojava koju je iskusio je bilo noćno znojenje i glavobolje.

Sljedećeg dana je imao skeniranje kostiju i neke druge medicinske testove. Rezultati su pozali da je njegov PSA (protein koji se koristi za izračunavanje ozbiljnosti uvećanja prostate, kao i raka prostate) nivo je pao sa 22,3 na 0,1. Druga formula savjetuje mješanje 30 kašičia sode bikarbone sa 90 kašičica javorovog sirupa.

Javorom sirup se mora zagrajati kako bi postao manje viskozan. Nakon toga se dodaje soda bikarbona i mješa se 5 minuta dok se potpuno ne rastvori. Ova mješavina bi trebala da bude dovoljna za oko 10 dana. 5 do 7 kašičica dnevno je preporučena doza za pacijente sa rakom.

Ali, treba voditi računa kada se soda bikarbona koristi kao lijek za liječenje raka, jer održavanje visokog nivoa p može uzrokovati disbalans elektrolita i metaboličke alkaloze. To može uticati na krvni pritisak i srce i može dovesti do edema.

Ne morate biti ljekar da biste koristili pH lijek. Svaka majka, otac i korisnik ljekovitih umjetnosti treba da zna kako se koristi natrijum bikarbonat. Deficit bikarbonata je pravi problem koji se produbljuje sa godinama, tako bi trebalo da razumijete i cijenite to šta je soda bikarbona.

(Webtribune.rs)

Ne propustite