HOROSKOP OTKRIVA LOŠEG PARTNERA: Evo s kim ni pod koju cijenu ne smijete stupiti u brak!

Zanimljivosti
HOROSKOP OTKRIVA LOŠEG PARTNERA: Evo s kim ni pod koju cijenu ne smijete stupiti u brak!
.

Sami ste i tražite partnera? U vezi ste, ali vas ona ne ispunjava i niste srećni? Da bi vam zvezde bile naklonjene u ljubavi, važno je da imate odgovarajućeg partnera, a svi dobro znamo da različiti horoskopski znaci imaju i različite karakteristike ličnosti. To što vam je Jarac ili Vaga dobar prijatelj, ne znači i da će osoba u tom znaku biti dobar, posvećen i požrtvovan partner, piše Fokuzz.com. A da li je neki horoskopski znak idealan partner za vas ili greška koja će vas skupo koštati, otkrićete ako nastavite da čitate. Skuvajte sebi kafu, udobno se zavalite u fotelju i saznajte odgovor na to pitanje.


1. Ovan (21. mart - 19. april)

Vi ste nezavisni i tvrdoglavi poput ovna. Radite po svome i sa vama nema pregovaranja. vi nemate vremena da mislite o suviše nametljivom partneru. Takav odnos će dovesti do toga da počnete da osjećate da se gušite u vezi, a vi svoju nezavisnost ne biste žrtvovali ni zbog koga. Potencijalni partner može da bira - ili da se povinuje tome ili da ode.


2. Bik (20. april - 20. maj)

Tvrdoglavi i ljubomorni Bik trebalo bi da se kloni osoba koje su u centru pažnju. Sigurno je da će vas privući ovakve osobe, ali sama pomisao da dijelite nekog vama posebnog sa drugim ljudima znak je za uzbunu u vašoj glavi. To je zamka koju je najbolje da izbjegnete.


3. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Iako Blizanci vole da pokazuju ljubavi i imaju pristojan društveni život, neko sličan njima samima kao partner jeste veliko NE. Veza ne bi bila uživanje, već takmičenje. U vašem slučaju, važi stara izreka: "Suprotnosti se privlače".


4. Rak (21. jun - 22. jul)

Nažalost, Ahilova peta veličanstvenog Raka jesu promene raspoloženja i problem sa povjerenjem. Vi djelujete u skladu sa svojim osjećenjima, ali ako ih partner ne prihvata i nemate povratnu reakciju, veza je osuđena na propast. Skrivanje emocija je za vas znak za sumnju, pa možete samo reći "Vidimo se", jer bi se vaš um ubacio u prekomjernu brzinu, a ta vožnja bi ga odvela na ružno mjesto.


5. Lav (23. jul - 22. avgust)

Veličanstveni Lav i Lavica vole da pružaju ljubav. Međutim, to neće raditi ako im ljubav nije uzvraćena. Ako osjećate da je tako, idite. Isto važi i ako vas osoba ne podržava emotivno i ne "podiže". Kao vladar, vi zaslužujete veličanstvene stvari koje ćete rado podeliti sa vladarem ili vladarkom vašeg srca.


6. Djevica (23. avgust - 22. septembar)

Ah, Djevica koja voli svima da udovoljava. To ste vi na emotivnom nivou. Najbolje je da se držite podalje od onih koji imaju problem sa komunikacijom i ljudima koji ne drže sve konce u rukama. Vi nemate vremena da sređujete tuđi haos.


7. Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vaš tas često prevagne na vašu otvorenu i društvenu stranu koja voli da se pokaže i dokaže. Ako se zateknete u vezi u kojoj ćete se osjećati nesigurno i vaše samopoštovanje padne na niske grane, vrijeme je da bježite.


8. Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Dubokoj, upornoj i punoj samopouzdanja Škorpiji, taoci nisu potrebni. Znate šta želite i znate kako to i da dobijete. Ako vaš partner ne ume da bude par sa vama, vrijeme je da hoda po dasci. Da vi, kao snažan znak, izlazite sa nekim ko ne ume da rukuje vašim karakterom, bilo bi isto kao da Rodžer Federer igra tenis sa Kapetanom Kukom.


9. Strijelac (22. novembar - 21. decembar)

Strijelčevi ne vole marginalce, povučene i ćutljivce. Prosto i jednostavno. Vi ste glasni i ponosni i ne bojite se da to i pokažete. Vi želite da pokažete svoje ljubavno interesovanje porodici i prijateljima, a ako je druga strana uzdržana, jer je nervozna, stidljiva, povučena i retko napušta svoju ljušturu, nema šta da traži sa vama.


10. Jarac (22. decembar - 19. januar)

Vi ste osoba koja voli da kontroliše, tako da bi trebalo da izbjegavate stidljive i ćutljive osobe. Ako vaš partner ne umije da vas odgovori od vaše uobičajene tvrdoglavosti, odustanite od dalje romantične veze.


11. Vodolija (20. januar - 18. februar)

Tipiča Vodolija voli samoću i izbjegava da bude pod svjetlima pozornice. Ako se zabavljate sa nekim poput vas, ne činite sebi uslugu. Vas dvoje zajedno nećete raditi ništa i nećete stvarati uspomene, pa ćete lako skliznuti u dosadu. Napolju vas čeka vrli novi svijet, a ako sjedite kući i gledate istu seriju po ko zna koji put sa Jovanom, desetkujete šanse da ga otkrijete. Učinite sebi uslugu i zabavljajte se sa nekim drugačijim od vas.


12. Ribe (19. februar - 20. mart)

Naša prijateljica Riba je duboka i osjetljiva. Oni manje saosjećajni i sa egom većim od Burdž Kalife, nisu osobe za vas. Previše šala može da pokvari zabavu, jer ih možete shvatiti pogrešno i vaša osjećanja mogu biti povrijeđena.

Ne propustite