"Ovaj proces ćemo okončati na način koji odgovara našoj djeci" Emina Jahović i Mustafa Sandal sve iznenadili

Show
"Ovaj proces ćemo okončati na način koji odgovara našoj djeci" Emina Jahović i Mustafa Sandal sve iznenadili
.

Već mjesecima se spekuliše da je ljubavi popularne pjevačice Emine Jahović Sandal i njenog turskog kolege Mustafe Sandala došao kraj, a nedavno su se pojavili i tračevi da je u tome ulogu igrala i prevara.

Emina Jahović i Mustafa Sandal su već godinama u skladnom braku, tokom kog su dobili svoje djece, sinove Jamana i Javuza.

Iako su uvijek izgledali zaljubljeno, već neko vrijeme i srpski i turski mediji pišu da u njihovom domu nije sve tako idealno, pa su se prije nekoliko mjeseci pojavile glasine o razvodu. Nedavno su se ovim tračevima priključila i šuškanja da je Emina navodno počela da se viđa s jednim bivšim dečkom.

Emina je više puta u javnosti demantovala da u njenom braku postoje tako ozbiljni problemi, ali nakon što je niz turskih medija objavio navodna saopštenja za javnost poznatog para, ona i Mustafa su osetili potrebu da se javno obrate u vezi sa svim što se dešava u njihovim životima.

Novopazarska ljepotica objavila je danas, naime, selfi za koji je pozirala sa suprugom i u njegovom opisu na turskom jeziku istakla intrigantnu poruku, iskreno se obrativši svojim obožavaocima.

– Saopštenja za medije su potpuna izmišljotina i laž. Mustafa i ja nismo odustali od odanosti koju imamo jedno prema drugom.

Pjevačica je potom napisala rečenicu koja je mnoge zaintrigirala.

– Ovaj proces ćemo okončati na način koji odgovara i djeci i roditeljima.

Ona nije naglasila znači li to da je trenutno u procesu razvoda ili da procesom naziva nezavidnu situaciju u kojoj se njihova porodica našla zbog pažnje medija. Emina je, takođe, istakla da do danas ni ona ni njen suprug nisu ništa krili od javnosti.

– Zaista bih cijenila ako ne biste obraćali pažnju na takve lažne izvještaje i nefer tretman, osim ako sami damo izjavu – zaključila je pjevačica i na srpskom demantovala da pisanja da se pomirila s jednim bivšim dečkom, dodavši da će se ubuduće na sudu obračunati s onima koji iznose takve tvrdnje.

Mustafa je potom repostovao ovu objavu svoje supruge.

Ne propustite