Ovih 7 metoda pomoći će vam da sa 35 godina izgledate daleko bolje nego sa 25

Moda i ljepota
Ovih 7 metoda pomoći će vam da sa 35 godina izgledate daleko bolje nego sa 25
.

Svaka žena želi da izgleda očaravajuće, bez obriza na godine. U mladosti još uvijek tražimo svoj stil, eksperimentišemo, sve dok ne pronađemo nešto što nam zaista odgovara i ističe našu ljepotu, figuru i osjećaj za stil. Baš zato, u mladosti često i griješimo. Ipak, do 30 godine svaka žena bi trebalo da izgradi spostveni stil. Danas vam predstavljamo nekoliko savjeta koji će pomoći da sa 35 i više godina izgledate daleko bolje nego u ranoj mladosti.

1. Suknje i pencil haljine
fot1foto
Ovakav tip suknji i haljina najbolji je izbor. One vizuelno izdužuju figuru i sakrivaju nesavršenosti. Najbolje je izabrati suknju visokog struka, dužine do kolena. Izaberite boju koju god želite, osim drečavo neonskih.

2. Pantalone

pp1pp

Kada su u pitanju pantalone, preporučujemo jednostavne monohromatske modele. Najbolji su modeli bez upečatljivih detalja. S druge strane, možete staviti lijepi kaiš.

3. Različite kombinacije

pan2pan3

Osvježite svoj klasični stil upečatljivim bojama i dezenima, ali nemojte koristiti više od 3 boje u jednoj kombinaciji.

4. Pastelne boje
pastelnpast1
Najvažnije je da se odlučite za prikladne boje. Na primjer, svjetloplava će odmah učiniti da izgledate mlađe, dok vam žuta vjerovatno neće dobro stajati. Okrenite se bež, braon, beloj, sivoj i boji slonovače.

5. Udobne štikle
udob
Da li vaše visoke štikle samo skupljaju prašinu, čekajući specijalne prilike? Ako je odgovor da, onda bi trebalo da nabavite barem jedan prah nosivih, udobnih cipela sa srednjom štiklom.

6. Stilizovani detalji
stilstil1

Dok je u izboru garderobe najbolje držati se provjerene klasike, za biranje detalja možete se prepustiti svojoj mašti. Recimo, povremeno možete nositi lijep šešir ili masivan nakit. Sjajan broš ili cipele u jarkoj boji dodaće ostaviće lijep utisak.

7. Stvari koje bi trebalo izbjegavati
sz
Kratke suknje 
Rana mladost je uza vas, ne pokušavajte da je zadržite na silu. Izgledaćete smiješno i neprikladno.

Preveliki dekolte
Nema ničeg daljeg od elegancije. Izaberite otvor koji ne otkriva previše.

Vidljiv donji veš
Ostavite ovakvu ekstravaganciju djevojkama sa 20 godina. Već ste razvili svoj stil, a u ovome nema nimalo stila.

Majice sa tinejdžerskim printom
Bolje je da se odlučite za neobičan dezen, recimo šare zebre, umjesto za ovakve majice.

Previše široka odjeća 
Ne sakrivajte svoju figuru preširokom odjećom. Umjesto toga, naučite da istaknete svoje dobre strane i vešto zamaskirate nedostatke.

Ne propustite