SNIMAK KOJI JE NASMIJAO REGIJU: Nebojša Glogovac ispričao kako je dva puta promašio svoju ženu u porodilištu (VIDEO)

Kiosk
SNIMAK KOJI JE NASMIJAO REGIJU: Nebojša Glogovac ispričao kako je dva puta promašio svoju ženu u porodilištu (VIDEO)
.

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara u 49 godini života, a ostat će upamćen po sjajnom smislu za humor.

Način na koji je on pričao i mimo filma i pozorišta bio je neodoljiv, a dokaz je i isječak iz emisije Balkanskom ulicom, kada je Nebojša ispričao kako je izgledao njegov odlazak u porodilište kada je prvi put postao otac.

- Za Gavrila je bilo jako, jako veselo. Ja sam tu poneo neke flaše u kolima jer sam znao da treba da se desi. Igrali smo predstavu, "Polonezu Oginskog"... U 22:20 je bio poklon, on se rodio u 22:20. Krenuli smo po klubu, a onda sam otišao u bolnicu, tako blago cirke...  Mislio sam od jedne žene da je moja žena, a to nije bila ona. Doduše, bila je na trećem spratu porodilišta ovako naslonjena na prozor jedna gospođa, i gleda dole. Međutim, samo silueta, jer je svjetlo iza nje u hodniku. Ista frizura kao Mina, ista silueta kao Minina... Mi dolazimo, sredili smo tamo da nas puste, noć je, pola jedan, i ja ispred, vidim nju i kažem: "Mina, ljubavi moja!" (smijeh) Nešto se tu kao derem... Na sav taj moj izliv nježnosti ona, žena, ne pomjera se! Prvo što mi je prošlo kroz glavu - čitao sam da žene poslije porođaja, zbog tog bola koji prežive, mrze muškarca kao uzrok tog bola, na nekom podvsjesnom nivuou. Ja rekoh: "To je. Evo, mrzi me!" (smijeh) - ispričao je Nebojša.

- Probam još jednom, vidim žena se ne pomjera, i shvatim da to nije ona! (smijeh) Uvedu me unutra, nakače mi ono zeleno, i, kao, da vidite dijete. Donesu mi dijete, mali Gavrilo ima gornju usnu kao ja, kažem: "Moj je!" (smijeh). - Hoćete da vidite suprugu? - Naravno! Idemo hodnikom, mrak je, ulazim u jednu od doba, desno. Sestra dolazi do kreveta i kaže "vaša supruga", a ona je bila prijavljena na porođaju kao Mina Mitrović. I ja ovako... - objašnjavao je Glogovac pokazujući kako je krenuo da je zagrli.

- Ovo nije moja žena! - nastavio je i ponovo do suza i sebe nasmijavši.

- Kaže ona (med. sestra, prim. aut.): "Jao, pa nemojte tako, žena se porodila... Nemojte te šale". Ja kažem: "Nije, bre, šala, uopšte. Nije moja žena. Šta ćemo mi ovdje?". A, ova žena u krevetu, na laktu ovako, kaže: "Ja nisam Mina Mitrović, ja sam Tina Mitrović". (smijeh) I sad, nastao je potpuni haos, na šta ja vičem: "Pa je l' ono moje dijete?!" (smeh) - objasnio je Nebojša.

Kako je Nebojša prepričao ovu situaciju i kako je izgledao momenat kada je konačno ugledao Minu, pogledajte na snimku ispod:

(Novi.ba/Telegraf.rs)

Ne propustite