SVE JE ODJEKIVALO: Lečić je izašao pred publiku i zamolio ih da u čast Glogovca urade JEDNU STVAR!

Region
SVE JE ODJEKIVALO: Lečić je izašao pred publiku i zamolio ih da u čast Glogovca urade JEDNU STVAR!
.

U "Zvezdara teatru" prije dvije večeri odigrana je predstava Korešpodencija", na čijem kraju se Branislav Lečić obratio publici i zatražio im da urade nešto za prerano preminulog Nebojšu Glogovca. 

Naime, kada je sa kolegama izašao na scenu kako bi se poklonio publici, Branislav je odlučio da im se obrati, piše "Kurir.rs".

nebojsa-glogovac-nova-slika

"Poštovani, u ime cijele ekipe pozorišta i u ime cijelog glumačkog plemena, da ga tako nazovem, volio bih da vam saopštim ali vi već znate da je danas sahranjen naš kolega Nebojša Glogovac. Mi smo večeras igrali za njega. Volio bih da zajedno napravimo jedan gest koji bi vjerovatno on uspio negdje u svojim dubokim umjetničkim snovima da čuje, pa makar mrtav. Aplauz, vaš i naš", rekao je on a onda je cijela sala ustala na noge i aplaudirala Nebojši Glogovcu i svim njegovim ulogama.

Podsjećamo, Glogovac je preminuo u 49. godini, a komemoracija u njegovu čast održana je jučer prije dva dana u "Jugoslovenskom dramskom pozorištu", a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

 

Ne propustite