VOLITE PUTOVATI? Ovih sedam mobilnih aplikacija odmah morate skinuti!

Kiosk
VOLITE PUTOVATI? Ovih sedam mobilnih aplikacija odmah morate skinuti!
.

Ukoliko volite putovati, vjerujemo kako ćete se obradovati kad vidite da možete uštediti nešto novca služeći se ovim mobilnim aplikacijama.

1. HolidayPirates

Ova aplikacija će skupiti sve najbolje prilike koje postoje na internetu, a tiču se putovanja. Od povoljnih cijena zrakoplovnih letova do smještaja u hotelima i drugim mjestima. HolidayPirates čak šalje notifikacije direktno na vaš WhatsApp, piše "Punkufer.dnevnik.hr".

 

2. Babbel 

unnamed-730x475

Kada putujete u neku stranu zemlju, uvijek je od koristi da naučite nekoliko lokalnih fraza. Ova aplikacija nudi uslugu prevođenja na četrnaest glavnih svjetskih jezika na svojoj aplikaciji. 

 

3. Foursquare 

Ova vam aplikacija pokazuje mjesta koja morate posjetiti, ali i daje informacije koju hranu i pića trebate isprobati. Jednostavno rečeno, upoznaje vas s nekom zemljom iz perspektive lokalnog stanovništva. 

 

4. LiveTrekker

mobile-app-10

Ova aplikacija bilježi gdje idete, pravi mapu, kao i rute kojim trebate ići, ali vas i upozorava ako ste neka mjesta preskočili. 

 

5. Citymapper 

Ova mobilna aplikacija pokazuje vam kako doći do određene lokacije u 39 svjetskih gradova uz sva moguća vozila javnog prijevoza – od bicikla i Ubera do podzemne željeznice i trajekta. Ne zaboravite da vam u snalaženju po stranim gradovima može pomoći i Google Maps. 

 

6. VizEat

vizeat

Želite li pojesti obrok koji je za vas spremio lokalni stanovnik i tako si priuštiti nezaboravni gastronomski doživljaj, tu je VizEat. Preko aplikacije možete isprobati kuhinju amaterskih kuhara, ali i poznatih profesionalaca – u čak 110 zemalja svijeta. 

 

7. Wiffinity 

Ova aplikacija će vam pružiti mapu hotspotova za WiFi, te vam tako omogućiti da se spojite na internet i pretražujete web.

Ne propustite