MISLILI SMO DA JE KOLINDA POSLALA DVOSMISLENU PORUKU SLOVIMA NA SVOM RUKAVU: Ali ispostavilo se da je riječ o nečemu sasvim drugom

Region
MISLILI SMO DA JE KOLINDA POSLALA DVOSMISLENU PORUKU SLOVIMA NA SVOM RUKAVU: Ali ispostavilo se da je riječ o nečemu sasvim drugom
.

Prilikom dočeka predsjednikca Republike Srbije Aleksandra Vučića, predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar  - Kitarović,  na rukavu kaputa imala je ispisanu zanimljivu poruku. 

Kaput je izradio Etno butik Mara.

"Ponudili smo predsednici kroj kaputa koji je imao sinjski ornament sa alkarske odore, ali ona je insistirala da na kaputu bude glagoljica sa natpisom po njenom izboru. Vidim da su mediji jako snažno reagovali na natpis" - rekla je za "Index" Marija Milković iz Etno butika Mara.

Na njenom kaputu bila je izvezena riječ ‘hrabrost’. Još uvijek nije poznato kome je predsjednica uputila tu poruku.

kolinda-vucic-ns

kolinda1

A tijekom prošlogodisnjeg susreta s Vučićem u Beogradu na rukavima sakoa imala je glagoljicom ispisanu riječ ljubav.

kolinda-vucic

Poruke Vučiću na rukavu postale su Kolindina tradicija. Tokom susreta u Beogradu, povodom njegove inauguracije, nosila je sako na čijem je rukavu bila ispisana reč ljubav. Taj je sako nosila u još nekoliko navrata, posljednji put za Novu godinu. 

I za taj je sako bio zaslužan isti butik.

kolinda2

Podsjećamo, u ponedjeljak prijepodne je u dvodnevnu posjetu Hrvatskoj stigao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Iz zračne luke ‘Franjo Tuđman’ Vučić se prvo uputio na Pantovčak gdje ga je svečano dočekala hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

 

 

Ne propustite