Ona je SPAVALA ispred kuće Petra Graša, a nećete vjerovati šta je uradio kad je shvatio šta se događa

Show
Ona je SPAVALA ispred kuće Petra Graša, a nećete vjerovati šta je uradio kad je shvatio šta se događa
.

Miljenik ženske publike kako u Srbiji tako u Hrvatskoj Petar Grašo otkriva da li je romantičan i kada će pred oltar sa izabranicom i koleginicom Danijelom Martinović.

"Mediji su nas rastavljali, vjenčavali, bio sam par puta mrtav, pa homoseksualac, sve ono što svi pjevači prođu u toku svoje karijere. To je jedan ranac koji dobiješ kada si iznad prosjeka. Taj deo intime svaki čovjek mora da ima za sebe", kaže pjevač i objašnjava zašto ne detaljiše o vezi sa Danijelom.

"Mi ne čuvamo vezu na taj način da je to zabranjena tema, nekako smo se oboje odlučili da taj privatan život, koliko god je moguće, maknemo sa strane. Većina mog pojavljivanja je javno, devedeset odsto i tih deset odsto što ostaje za mene nisam spreman da ponudim na tacni. Neću da slikam svoju spavaću sobu - uporan je da o Danijeli ne kaže ni riječ. Kako Petar dolazi iz jedne tradicionalne dalmatinske sredine, zanimalo nas da li će ispuniti želju porodice da ozakoni dugogodišnju vezu", rekao je Grašo i dodaje:

"Smatram da o tome treba da brinem ja i uopšte me ne interesuje okolina. Bilo kakvi pritisci tog tipa o svadbi, potomstvu su nešto što je nametnuto od sredine. Nisam tip koji ne drži do tradicije, ali smatram da u današnje vrijeme je puno važnije kako se osjećaš, a ne da si rob koji zavisi od mišljenja drugih. Na takva pitanja imam spremno kontrapitanje “da li je bolje da žena bude u braku u kom je tuče muž”? Meni je bolje živjeti nepečatiran u jednoj slobodnoj vezi. Lubav se pokazuje obožavanjem, kuhanjem i putovanjima, a ne pečatom. Nisam rob tradicije i mislim da nisam zbog toga manje dobar čovjek", izjavio je.

Grašo kaže da mu nije jasno zašto žene vrište za njim.

- Nikada sebe nisam doživljavao kao nekog sek*i mačo tipa, nemam pločice na stomaku, ne boravim u teretani po četiri sata dnevno i živim običan život prosječnog muškarca. Veoma sam romantičan, mislim da svaki muškarac treba da bude romantičan u nekim normalnim dozama. Ne prelaziti dozu patetike i sladunjavosti, mislim da je lijepo i poželjno biti romantičan", tvrdi pjevač.

Petar je imao i problema sa fanovima, i to onim ljepšeg pola.

"Što se tiče obožavateljki, bilo je nekoliko neprijatnih situacija, kada su prelazile tanku liniju. Djevojka iz Makedonije je jednom došla i spavala ispred moje kuće dok sam bila na turneji. Komšije su me zvale da mi kažu da neko kampuje ispred moje kuće. Kada sam došao, na lijep smo to način riješili. Pozvao sam je u kuću, pokazao joj da sam ja samo čovjek i da želim svoju privatnost. Nakon toga ona je otišla kući, ponekad mi piše, udala se, ima dvoje djece. Ovo nije nikakva eksluzivna priča koju ja samo imam u životu. Vjerovatno većina ljudi koja je medijski eksponirana ima takve situacije. Međutim, to nikada nije uticalo na stabilnost moje veze", rekao je.

Ne propustite