Bosanac rekao roditeljima da ima momka u kojeg se zaljubio: Njihovu reakciju morate pogledati nakon sinove šale (VIDEO)

Kiosk
Bosanac rekao roditeljima da ima momka u kojeg se zaljubio: Njihovu reakciju morate pogledati nakon sinove šale  (VIDEO)
.

Ovu šalu je napravio poznati momak iz Bosne po imenu Jusuf Kvakić a inače se bavi snimanjem video klipova na youtubu. Tako je pripremio plan kako da se našali sa svojim roditeljima.

Sigurno ste se i vi nekada probali našaliti sa svojim roditeljima na neki način ali prije svake šale treba dobro razmisliti kako bi ona mogla završili. Šala nekada može da pređe granice na koje treba paziti.

Svako poznaje kakvi su mu roditelji i zna šta ih vrijeđa ili šta ih čini sretnima. Tako ćete vi najbolje znati kako će vaš roditelj reagovati na vašu šalu. Neki roditelji se ponašaju prema svojoj djeci oslobođeno i otovoreni su prema njima pa izgledaju kao da su prijatelji.

Tada roditelji i njihova djeca mogu sve probleme ili radosti da podijele međusobno. Tako ih ništa neće iznenaditi kada čuju od svoje djece ili obrnuto.

Ipak neki roditelji su osjetljivi pa im neke šale nisu smiješne i to ih dotakne u dušu pa se ne osjećaju lijepo. Vjerovatno će majke reagovati burno na ovakvu šalu ali ova majka od bosanca je reagovala baš drugačije.

Ovu šalu je napravio poznati momak iz Bosne po imenu Jusuf Kvakić a inače se bavi snimanjem video klipova na youtubu. Tako je pripremio plan kako da se našali sa svojim roditeljima.

Pored toga što je bio oženjen on je svojim roditeljima rekao kako se promjenio. Čudno su ga pogledali i rekli mu da kaže ako ima neki problem. Tada im je rekao da je promjenio svoju orijentaciju što se tiče zanimanja za žene.

Rekao je da sada ima momka i da ga voli više nego ikoga. Sve to je snimio u videu koji je postao prilično poznat a sada ćemo vas ostaviti da ga pogledate pa nam recite svoje mišljenje.

Reakcija njegovih roditelja je bila neočekivana, otac je izletio iz sobe ljutito a majka je ostala tu i počela se smijati. Njen sin ju je pitao šta je tu tako smiješno ali se ona i dalje nije prestajala smijati.

Pogledajte video:

 

Ne propustite