Evo šta još boja očiju kod muškaraca otkriva, mnoge stvari možete saznati

Praktična žena
Evo šta još boja očiju kod muškaraca otkriva, mnoge stvari možete saznati
.

Drage dame, jako je  bitno da obratite pažnju na boju očiju kod vašeg muškarca. Jako puno stvari možete saznati na osnovu same boje njegovih očiju, pa tako i šta biste mogli da očekujete od romanse s njim.

Plave oči muškarca

Ova boja očiju se povezuje s mladošću i nevinošću. Tamno-plave oči ukazuju na strastvenije muškarce, dok svijetlo-plave oči ukazuju na muškarce mirnije prirode. Momci s plavim očima preferiraju djevojke s plavim očima. Ljudi s plavim očima su manje agresivni i imaju niži nivo samopouzdanja.

Smeđe oči muškarca

Muškarci sa smeđim očima su nježniji i pouzdaniji od bilo kojih drugih. Oni se odlikuju samopouzdanjem, odlučnošću i odanošću.

Zelene oči muškarca

Muškarci sa zelenim očima se najčešće opisuju kao misteriozni. Zelene oči ukazuju na spontanost i maštovitost. Ovakvi muškarci obožavaju život, uvijek su spremni na inovativnosti, ali oni nisu pouzdani.

Oči boje meda muškarca

Rijetka boja očiju koja može da varira između smeđe i zelene. Ova promjenljivost povezuje se sa spontanošću i zabavom, a zelena komponenta je tu kad muškarac razotkriva svoju nestašnu stranu.
Ova boja očiju pokazuje ljubav prema isprobavanju novih stvari i izazova. Ovakve osobe su otvorene i pristupačne.

Ne propustite