Igrač objavio fotografiju s predsjednikom u krevetu, a menadžer tvrdi da mu je on dečko

Druga strana sporta
Igrač objavio fotografiju s predsjednikom u krevetu, a menadžer tvrdi da mu je on dečko
.

Paragvajski nogomet potresa veliki skandal nakon što se na Facebooku pojavila intimna fotografija Antonija Gonzaleza, predsjednika niželigaša Rubio Nu de Luque i bivšeg igrača tog kluba Bernarda Gabriela Caballera (25) koji je nedavno potjeran iz kluba.

"Ma, gledajte. Mi smo bili u vezi dvije godine i on je ovu fotografiju objavio iz osvete. Bio mi je partner i imao je puno veće privilegije od ostalih igrača. Dobio je veliku kuću na korištenje, vozio je Mercedese, Land Cruisere, što god je poželio", rekao je Gonzalez koji je zadnjih nekoliko dana u medijima Caballera nazivao banditom, šupkom, kurvom i svinjom.

No na jednoj radio postaji javio se i sam Caballero koji je iznio drukčiju verziju priče.

"Kad sam imao 18 godina, obećao mi je da će me prodati u Europu, da će mi pomoći napraviti karijeru. Nijednom mladom nogometašu ne želim da prolazi ono što sam ja prošao. Prisilio me da mu budem ljubavnik. Rekao mi je da će mi pomoći, ako objavim fotografiju s njim", rekao je nogometaš.

No onda se javio i njegov menadžer Valentin Ozuna koji je medijima potvrdio Caballerovu priču i dodao da su on i nogometaš već pet godina u vezi.


"Fotografiju je objavio trener kluba, a od mojeg dečka su tražili novac da fotografiju ne objave.To što radi Gonzalez je strašno", rekao je.

Predsjednik kluba Antonio Gonzalez najtraženija je osoba za intervjuu u Paragvaju ovih dana, a njegove zadnje izjave pokrenule su lavinu istraga o muškoj prostituciji u toj zemlji.

"Javljaju mi se brojni muškarci koji bi željeli unajmiti nekog nogometaša. Njih više od 80 posto to jako privlači. Ima svakakvih zahtjeva, ali mogu vam reći da je to jako rašireno. Nogometaši dobro izgledaju, markantni su, a neki tipovi se predstavljaju kao menadžeri da bi dobili povjerenje igrača, iako s nogometom nemaju nikakve veze. Muška prostitucija vam je puno raširenija u Paragvaju od ženske", rekao je Gonzalez i odbio reći je li on plaćao Caballera, već je ponavljao da su bili u vezi.

Ne propustite