MOŽETE SE OSLOBODITI STRIJA S OVIM PRIRODNIM LIJEKOM ZA KRATKO VRIJEME: Evo kako

Praktična žena
MOŽETE SE OSLOBODITI STRIJA S OVIM PRIRODNIM LIJEKOM ZA KRATKO VRIJEME: Evo kako
.

Strije su obično izvor sramote. Uništavaju naše samopouzdanje. Ove oznake obično se pojavljuju na našim bedrima i stomaku, i vrlo su neugodne kad ih vide drugi.

Oni su uzrokovani fizičkim istezanjem kože i hormonalnim promjenama u tijelu (od trudnoće ili puberteta). Dolaze u različitim veličinama, bojama i oblicima.

Na abdomenu, donjem dijelu leđa, prsima, nadlaktici, stražnjici i bedrima često se pojavljuju strije.

Ljudi se pokušavaju riješiti pomoću mnogih farmaceutskih masti i kozmetičkih proizvoda. Ali jeste li znali da postoji još jedan način za uklanjanje?

Piling je najučinkovitiji način. Možete pripremiti jednostavan piling kod kuće koristeći proizvode koji već imate u kuhinji.

Ova 2 sastojka kućanstva mogu biti učinkovita u uklanjanju strija:

Kafa – Uklanja grube mrtve stanice kože i dopušta novom sloju kože da dobije odgovarajuće liječenje i ovlaživanje. Kofein u kontaktu s kožom kroz masiranje poboljšava cirkulaciju i uveliko se bori protiv celulita.

Maslinovo ulje – Maslinovo ulje čisti, njeguje i štiti kožu istodobno. Također prodire u sloj kože gdje su prisutne strije.

Evo postupka koji ćete morati slijediti:

Uzmite količinu kafe koja vam je potrebna za masažu mjesta koje želite liječiti. Stavite kavu u malu zdjelicu i dodajte dovoljno tople vode da ga navlaži i promiješati. Nemojte stavljati previše vode.

Dodajte maslinovo ulje u zdjelicu da biste postigli homogenu smjesu. U idealnom slučaju, završni miks bi trebao proizvoditi tijesto koje može ostati na vašoj koži dulje vrijeme.

Nakon što je tijesto spremno, nanesite ga na područje oko koje se nalaze strija i nježno masirajte. Idealno, vaša koža treba biti čista prije primjene pilinga za najbolje rezultate.
Ostavite tijesto na koži dvadeset minuta.

Nakon 20 minuta uklonite smjesu s krpom. Nanesite prirodni ovlaživač na područje 2-3 puta tijekom dana. Ovaj piling trebao bi se ponoviti jednom dnevno sve dok ne vidite vidljivu razliku u tom području.

Budite strpljivi i nemojte odustati! Vrlo je jednostavno.

 

 

Ne propustite