Ovako izgledaju poruke od kojih muškarci naprosto "polude"!

E buraz
Ovako izgledaju poruke od kojih muškarci naprosto "polude"!
Iako naši dečki i nisu preveliki fanovi dopisivanja, ovih 7 poruka oduševit će baš svakog od njih.

Tehnike dopisivanja danas su, uz Facebook, Viber, Whatsapp i slične razgovorne aplikacije, dio svakodnevnice i sigurni smo da ste ih već odavno usavršile. Ipak, trebate li malu pomoć da ga iznenadite, Cosmopolitan vam nudi nekoliko prijedloga s kojima nećete pogriješiti.

Iako naši dečki i nisu preveliki fanovi dopisivanja, ovih 7 poruka oduševit će baš svakog od njih...naravno, u skladu s vašim odnosom!

Nakon prvog sastanka
Pošalji mu: "Divno sam se provela sinoć. Hvala još jednom."
Zašto ovo pali: Dečki znaju biti poprilično nesigurni kad je u pitanju žensko mišljenje. Čak i ako si mu dala do znanja da ti je stvarno bilo lijepo, napravi to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu uljepšati dan.

Prije hot sastanka
Pošalji ovo: "Veselim se našem susretu...iz više razloga ;)"
Zašto ovo pali: Igrice poput ovih, jedan su od najvrelijih djelova predigre. Pošalji mu suptilnu, ali seksi sliku koja će mu razbuditi maštu toliko da neće moći dočekati vrijeme vašeg susreta.

Nakon utakmice (posebno ako je on jedan od igrača)
Pošalji mu ovo: "Žao mi je što ste izgubili, ali ti si bio tako seksi na terenu."
Zašto ovo pali: Svi znamo koliko su muškarci opterećeni sportom, a posebno nogometom. Isto tako znamo da obožavaju znati da ih njihova djevojka promatra. Čak i ako se nije pokazao na terenu, tvoj je posao da mu daš do znanja da ga jako želiš i da ti je u svim izdanjima jednostavno najbolji!

Kad kupuješ seksi donje rublje
Pošalji mu: "Crne čipkane...ili crvene prozirne tange? Čime da te razveselim večeras?"
Zašto ovo pali: Istina je - muškarci vas ipak najviše vole bez rublja, ali ništa nije više seksi od zavođenja u seksi donjem rublju. Probudite mu maštu kako bi s uzbuđenjem očekivao vaš susret.

Kad izađeš s prijateljicama
Pošalji mu: "Večeras izlazim sa curama, ali sutra se pripremi za ludu „zabavu“ u dvoje! Je li to jasno?"
Zašto ovo pali: Izlaziš s frendicama, ali mu ostavljaš poruku da želiš samo NJEGA. Na ovaj način je siguran da je njegova djevojka samo njegova bez obzira na to koliko muškaraca sretne u klubu.

Kad izađeš iz kade/tuš kabine
Pošalji mu: "Upravo sam izašla iz kade/tuš kabine. Želiš li osušiti moje golo, mokro tijelo?"
Zašto ovo pali: Osim što će mu ova poruka istoga trenutka probuditi maštu, on će odmah zamisliti situaciju. Nemoj se iznenaditi ako ti pokuca na vrata!

U toku dana ili noći
Pošalji mu: "Razmišljam o tebi...i da budem iskrena, vrlo 'prljavo'!"
Zašto ovo pali: Svaki muškarac želi znati da ga voljena osoba želi jednako kao i on nju, zato pustite mašti na volju bez srama i granica. 

Ne propustite