BACATE NOVAC NA CIGARETE? Evo vam jedno riješenje za taj problem!

Porodica i zdravlje
BACATE NOVAC NA CIGARETE? Evo vam jedno riješenje za taj problem!
,

Pušenje je jedna od najsavremenijih ovisnosti današnjice, ali svaki pušač zna kako nije jednostavno baciti cigarete i riješiti se ove ružne navike. 

Ako ste pušač i već dugo vremena imate želju prestati, onda pogledajte ovo idealno rješenje. 

Postoje razni flasteri koje zalijepite na svoje tijelo ali ništa nije bolje kao prirodno riješenje. 

Upravo zbog toga smo spremili jedan odličan recept za svakog pušača koji ga mora probati i uvjeriti se da zapravo funkcioniše.

Ne trebaju vam nikakve žvake ili flasteri za prestajanje pušenja jer u tome nećete moći naći spas. Način koji vam mi nudimo je sasvim prirodan a sada ćemo vas uputiti i u recept da bi napravili sami kod kuće.

Svi sastojci koji vam trebaju su zapravo zdravi za vaše tijelo a na taj način će i biti jedna vrsta detoksilacije koja će pročistiti vaše tijelo poslije mnogo godina pušenja. Sastojke je lako za nabaviti a sada ćemo vam i reći šta će vam sve biti potrebno za pravljenje domaćeg recepta.

cigarete-d-14082015

Potrebni sastojci su:

- Pola grejpa
- Pola narandže
- 20 ml čaja od kamilice
- 30 gr ulja od jojobe
- 30 gr maslinovog ulja
- 30 gr kokosovog ulja
- 5 gr origana

Pripremanje lijeka i njegovo korištenje:

Priprema ovog lijeka ne zahtijeva ništa puno vremena i nema ništa lakše za napraviti. Prvo što trebate uraditi jeste da ogulite grejp i narandžu, a onda ih iscijedite. 

Kada ste to završili onda ćete uzeti jedan lonac u koji ćete ubaciti sve sastojke sve dok se ne stvori jedna homogena smjesa. Smjesu koju ste napravili ćete prebaciti u jednu staklenu teglu sa poklopcem a onda ju dobro zatvoriti.

Smjesu ćete nanijeti na kožu ispod svoga nosa i ubaciti par kapi na pamučnu vatu pa ćete duboko udisati kada god želite da zapalite cigaru. Miris od ove smjese će vam odbijati želju da zapalite cigaru a kada i sami probate onda ćete vidjeti kako je to zapravo funkcionalno.

 

 

 

Ne propustite