Dokle će Ana i Rasta da foliraju narod? Razvode se, a EVO ŠTA RADE KAD MISLE DA NIKO NE VIDI!

Show
Dokle će Ana i Rasta da foliraju narod? Razvode se, a EVO ŠTA RADE KAD MISLE DA NIKO NE VIDI!
.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ni sami više ne znaju da li se zaista razvode ili su plasirali lažne informacije zarad marketinga pred pjevačicin povratak na scenu nakon porodiljskog bolovanja.

Naime, kako Kurir saznaje, bračni par koji je u novembru objavio da stavlja tačku na svoju zajednicu prošle nedjelje je posjetio crkvu Ružicu na Kalemegdanu, gdje se kod sveštenika raspitivao za vjenčanje.

- Nikolićeva je oduvijek maštala da se uda u crkvi, a sada, kada je očito da od razvoda nema ništa, došlo je vrijeme da se Rasti obeća i pred oltarom. Njih dvoje su razgovarali sa sveštenikom, kojeg su uputili kada i gdje su sklopili građanski brak. On im je objasnio šta im je sve potrebno od papira, kao i pravoslavne običaje kojih se moraju pridržavati kako bi se sjedinili za cio život. Koliko sam upućen, još nisu odredili datum, već su se samo informisali - otkriva Kurirov dobro obaviješten izvor i dodaje da je pjevačica iskoristila priliku da sveštenika upita i o običajima prilikom krštenja.

 

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite