Ovi snovi najavljuju dolazak prave ljubavi: Ako sanjate jednu od ovih 5 stvari više nećete biti sami

Zanimljivosti
Ovi snovi najavljuju dolazak prave ljubavi: Ako sanjate jednu od ovih 5 stvari više nećete biti sami
.

Sigurno ste nekad sanjali snove čije značenje niste mogli da rastumačite, a možda vam je baš ljubav najavljivala skori dolazak u život. Ako ste već neko vrijeme sami, sigurno ne možete a da se ne zapitate kada će to prava ljubav pronaći i vas.

Ukoliko ste sanjali nešto od ovoga ona je tu, na dohvat ruke! Ukoliko niste, moraćete još malo da pričekate. Ovih 5 snova najavljuju vam dolazak velike ljubavi:

1. Lutka

Ovaj motiv u snu ima više značenja, ako se vi igrate s lutkom to znači svađu sa nekim, ali ako poklonite lutku to govori o dolasku nove ljubavi u vaš život.

2. Nagost

san1

Ovaj čudan motiv često opsjeda vaše snove, a ako se skidate ili ste već goli, to govori da ćete se sa nekim tek upoznati. Ta nepoznata osoba može biti važna za vas, jer može biti osoba sa kojom možete imati romansu.

3. Posteljina

san2

Krevet i posteljina govore da ste spremni za novu ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako sanjate bijelu platnenu posteljinu, onda ste potpuno spremni za dolazak nove ljubavi.

4. Gusta šuma

Ako se nalazite u šumi iz koje ne možete pronaći izlaz, onda još uvijek niste spremni za novu ljubav. Uspješan bijeg iz šume znači da ste spremni za novu vezu i da će vas uskoro pronaći ljubav.

5. Sjemenke

Sjemenke su simbol plodnosti, a to se odnosi i na polje ljubavi. Ako se u snu pojavi sjetva sjemenki, onda ste spremni za nove emocije, ali ako sanjate žetvu to znači da bi trebalo da se riješite loših osobina koje su do sada sprječavale nastanak nove veze.

Ne propustite