FBI OTKRIO STATISTIKU: Ovo su najsmrtonosniji horoskopski znakovi!

Zanimljivosti
 FBI OTKRIO STATISTIKU: Ovo su najsmrtonosniji horoskopski znakovi!
.

Ured FBI-a podijelio je datume rođenja serijskih ubojica i osoba sa psihopatskim poremećajima, a takva statistika ukazuje i na to koji je od 12 znakova zaista i najopasniji. Krenimo od samoga kraja!


12. Blizanac

Svi govore o tome koliko su Blizanci dvolični i grozni, ali ispada kako je to najmanje opasan horoskopski znak koji se nalazi na posljednjem mjestu ove liste.


11. Vodenjak

Drugi najneviniji znak su Vodenjaci kojima je iznimno stalo do pravde. A možda je većina njih prepametna i nije ostavila nikakve dokaze koji bi ih inkriminirali. Hm…


10. Lav

Iako su na prvu možda malo agresivni, Lavovi ne spadaju pod najopasnije znakove. A kada počine ubojstvo, najčešće je da privukli pozornost na – sebe.


9. Vaga

Vage su iznimno strpljive i smirene, ali očigledno je i da one imaju svoje granice. Vrlo je moguće da do pucanja dođe kada se pretjerano iskorištava njihova dobrota i – BAM!


8. Djevica

Blago psihotične i iznimno uredne ubojice na ovoj listu su Djevice. Moramo biti iskreni i reći kako statistika pokazuje da je ovaj znak skloniji krađama i prevarama, nego ubojstvima.


7. Riba

John Wayne Gacy poznatiji kao Klaun Ubojica, Richard Ramirez i Aileen Wuornos (ne Charlize, prava Aileen) su najpoznatiji serijski ubojice koji su u znaku (bili) Ribe. Najčešće su u pitanju morbidnija ubojstva koja se dovode u vezu s konzumacijom droge kojoj su Ribe sklone.


6. Jarac

Iako je broj Jaraca koji su serijski ubojice prosječan, serijski ubojica koji lišio života najviše ljudi je upravo – Jarac! Iako su poznati po svom štovanju zakona i pravila, očigledno je kako ih se ne treba razjariti.


5. Ovan

Za Ovnove znamo da su kraćeg fitilja, a s obzirom na njihovo peto mjesto na ljestvici, najbolje ih je izbjegavati neko vrijeme nakon što ih naljutite jer se relativno brzo i smire.


4. Bik

Bikov gnjev je intenzivan, ali češće sudjeluje u prevarama i pljačkama nego ubojstvima. Vole luksuz, što se može…


3. Strijelac

Ted Bundy, Pablo Escobar i Staljin su bili Strijelci. Sami sebe nazivaju vođama i više preferiraju ozbiljnije zločine. Vjerujemo kako je svaki daljnji komentar apsolutno suvišan.


2. Škorpion

Prema istraživanju FBI-a, Škorpioni su najveći psihopati i iznimno sadistički ubojice koji na perverzan način uživaju u svojim zločinima.


1. Rak

Vjerojatno neočekivani prvaci na ljestvici, Rakovi najčešće ubijaju iz ljubomore, a njihove stalne promjene raspoloženja ne pomažu u izbjegavanju nevolja.

Ne propustite