NE, NIJE VAM POKVAREN MOBITEL: Facebook se ruši skoro svima

Tech
NE, NIJE VAM POKVAREN MOBITEL: Facebook se ruši skoro svima
.

Nakon posljednjeg ažuriranja mobilne aplikacije Facebook veliki broj korisnika te društvene mreže se žali na probleme korištenja. 

Korisni se žale da se aplikacija jednostavno ruši te da ju je skoro pa nemoguće koristiti. Velik broj negativnih komentara i pritužbi pojavio se na Twitteru, stranici Down Detector te u komentarima na App Storeu i Google Playu. U opisu aplikacije stoji da novo ažuriranje "poboljšava sposobnost ostvarenja funkcija i brzinu".

"Otkad sam ga ažurirala, ne želi učitavati", "Od posljednjeg ažuriranja aplikacija se ruši! Uopće je ne mogu otvoriti", "Katastrofa. Zablokira i onda izbaci i samo piše Facebook greška. Ništa ne možeš pogledati, obavijest ne prikazuje, stalno je označava kao nepročitanu. Nikad gora aplikacija", "Često blokira i ne odgovara, starija je verzija mnogo bolja", "Nakon ažuriranja prespor. Bolje je bilo prije", "Neprekidno blokira, izbacuje, ne mogu pročitati tuđe komentare, otvara se užasno sporo, a imam super brzi internet i fantastičan mobitel... Neprekidno se moram odjavljivati da se ponovno pokrene, onda bude sat vremena u redu pa opet isto... Apsolutno loša aplikacija", samo su neki od komentara nezadovoljnih korisnika.

mobitel1

Inače, sredinom mjeseca osnivač Facebooka Mark Zuckerberg najavio je velike promjene u news feedu ove društvene mreže, prema kojima će objave tvrtki, brendova i medija postati manje zastupljene, dok će više prostora dobiti osobne objave.

Zuckerberg je novost objavio na Facebooku, a objasnio je da će sadržaj koji potiče interakciju između članova obitelji i prijatelja na Facebooku novim algoritmom dobiti prioritet, dok će organizacije vjerojatno osjetiti pad popularnosti.

Ne propustite