ANA SEVIĆ SE POKAJALA: Želi da joj se Darko vrati, nećete vjerovati šta radi zarad POMIRENJA (FOTO)

Show
ANA SEVIĆ SE POKAJALA: Želi da joj se Darko vrati, nećete vjerovati šta radi zarad POMIRENJA (FOTO)
.

Ako je sudeći pisanju srbijanskih medija, pjevačica i voditeljica Ana Sević na sve načine pokušava da vrati supruga Darka Lazića, te sa njim sklopi primirje.

Kako navodi izvor za "Blic", pjevačica želi da njihovoj ljubavi da šansu. Iako su 17. januara oboje podnijeli zvanično saopštenje u kojem su naveli da se razvode, do kraja braka možda neće doći.

lazic

- Oni jesu podneijli papire za razvod i odlučili da stave tačku na sve, ali Ana je potom incirala da pokušaju da se pomire i da prebrode krizu. Darko joj je u početku odbijao poruke i pozive, a ona je davala sve od sebe da ga čak i putem zajedničkih prijatelja izmoli da on pristane na ovakvu njenu odluku. Zasad Darko normalno provodi vrijeme sa njegovom mezimicom, ali stalan povratak kući će sačekati ako do njega uopšte dođe. Ipak, Ana je sretna zbog toga što je nakratko smirila tenziju koja vlada među njima - objašnjava izvor za "Blic".

Javnost je iznenadila i kada je za vikend komentarisala jednu njegovu objavu na Instagramu.

Naime, Darko je imao nastup u Stokholmu, a vrijeme prije izlaska na scenu iskoristio je kako bi se putem live uključenja na Instagramu obratio svojim fanovima.

thcktkpturbxy83mzjjyzrhnjqwodg1mdkwymnjnjrlyjyzzgi1ndaync5qcgeslqlnaxqawsovas0b1gdcww

„Laziću, podmladio si se“, kratko je navela Ana uz emotikone smajlija i srca, što dodatno pokreće pitanja o njihovom sadašnjem odnosu. Ana je, uz to, lajkovala i posljednju objavu na Instagramu kojim je najavio nastup.

Ekipa "Blic" je kontaktirala njihovog advokata, ali on nije želio ništa da otkriva.

- Ne mogu ništa da vam kažem, pozovite Anu i Darka. Profesionalac sam u svom poslu i ne želim da otkrivam bilo kakve detalje - rekao je za "Blic" Andrija Marković.

 

Ne propustite