POSLIJE 150 GODINA U JANUARU NAS OČEKUJE PLAVI I KRVAVI MJESEC: Narednih 6 mjeseci će svima promijeniti život!

Zanimljivosti
POSLIJE 150 GODINA U JANUARU NAS OČEKUJE PLAVI I KRVAVI MJESEC: Narednih 6 mjeseci će svima promijeniti život!
.

Pred nama je šestomjesečni period koji može da potpuno promijeni naše živote
 

31. januara, prvi put poslije preko 150 godina, na nebu će se pojaviti super, plavi, krvavi Mjesec.

Posljednji ovakav mjesec ljudi su imali priliku da vide 1866. godine.

Ovaj mjesec je klasifikovan kao "super" kada je najbliže Zemlji, i biće 30 odsto veći i svjetliji na nebu.

Do "plavog" Meseca dolazi kada u istom mjesecu imamo dva puna mjeseca (prvi je bio 1. januara).

 

Mjesec će biti i "krvavi" zbog svoje boje bakra koja je vidljiva na površini.

Pun Mjesec je uvijek nabijen energijom, moćan, kreativan i okružen magijom. Kosmičke energije koje dolaze od plavog ili super mjeseca su nekoliko puta moćnije od onih koje šalje regularan pun Mjesec. zato će 31. januara lunarna energija biti na svom maksimumu.

Ali to nije sve. Ovaj pun Mjesec će takođe biti treći super Mjesec u redu, i obilježit će zatvaranje šestomjesečnog poglavlja. Zato će neke stvari koje se odvijaju od avgusta 2017. napokon dobiti razrješenje.

Pun Mjesec se dešava u horoskopskom znaku Lava, a sličan nebeski događaj nije zabilježen stotinama godina. Zato je ovo trenutka koji će dovesti do presudnih životnih trenutaka i velikih promjena koje će nas katapultirati u nove ravni.

Pošto je Lav kralj džungle, bićemo pozvani da preuzmemo kontrolu nad svojim životima i postavimo sebe kao najviši prioritet. Možda će ovo nekima zvučati sebično, nema ničeg lošeg u tome nam mentalno, emotivno i duhovno zdravlje budu prioritet.

Ako sami nismo u harmoniji, ne možemo da očekujemo da to budu naš život i prijatelji.

Super plavi Mjesec se naziva i "divljom kartom" u astrologiji pošto donosi nepredvidive energije - što znači da će nam život u jednom trenutku teći glatko, a u drugom možda biti okrenut naglavačkom.

vuk-vucji-mjesec-4-830x0vuk-vucji-mjesec-4-830x0

Ipak, nemojte brinuti, jer se u ovom periodu sve dešava sa višim razlogom.

Možda nećemo dobiti ono što smo željeli kratkoročno, dugoročno ćemo dobiti tačno ono što nam treba.

Ako stvari ne budu išle po planu, budite strpljivi jer će se razlog za turbulentnost uskoro pojaviti.

U slučaju da su ispred vas sva vrata zatvorena, to je jasan znak da je potrebno da napravite novo skretanje jer niste na putu koji vam je namijenjen.

Kada hrabro prihvatimo nove mogućnosti i neizvjesnosti, sebi otvaramo vrata za čudesne početke. Ako te početke prigrlimo, univerzumu šaljemo jasnu poruku da smo spremni da prihvatimo sve pozitivne promene koje nam je spremio.

Super Mjesec je tu da nas transformiše i označi početak novog šestomjesečnog početka. Ako smo spremi i željni da se oslobodimo stvari koje nam više ne prijaju, uništićemo stare obrasce ponašanja i oslobodićemo se negativne emotivne energije. na taj način ćemo povratiti naš sjaj.

Kako bismo to postigli, potrebno je da se riješimo negativnih i destruktivnih misli i osjećanja i oslobodimo emotivnog bola.

Veoma je važno da znamo šta želimo da unesemo u život u narednih šest meseci i da se to poklapa sa potrebama duše i srca.

Kako bi se sve što želimo obistinilo, moramo da potpuno vjerujemo u sebe i svoj kapacitet da stvorimo život kakav želimo.

 

Ne propustite