Ovo su slavne žene kojima je plastična hirurgija nepovratno pokvarila karijeru

Show
Ovo su slavne žene kojima je plastična hirurgija nepovratno pokvarila karijeru
.

Laru Flynn Boyle mnogi su smatrali jednom od najtalentiranijih glumica svoje generacije. Lara je postala slavna preko noći zahvaljujući ulozi Donne Hayward u kultnoj seriji "Twin Peaks".

Nakon nekoliko filmskih uloga dobila je priliku okušati se na audiciju za glavnu ulogu u nadolazećoj hit-seriji "Ally McBeal".
Iako je uloga luckaste odvjetnice na kraju pripala Calisti Flockhart, autor serije David E. Kelley bio je toliko impresioniran Larinom audicijom da je posebno za nju kreirao ulogu Helen Gamble u svojoj drugoj hit-seriji "The Practice".
 

pra

Njezina fizička preobrazba započela je 2001. godine kada je prvi put povećala usne. Oku prosječnog promatrača njezine crte lica bile su apsolutno savršene, ali izgleda da ona nije mislila tako i, nažalost, nastavila je s korekcijama zbog kojih je danas mnogima neprepoznatljiva.
To se sasvim očekivano odrazilo i na njezinu karijeru. Poslovne prilike rapidno su se smanjile, pa se tek povremeno pojavljivala u manjim projektima, a od 2014. godine nije ostvarila nijednu filmsku ili televizijsku ulogu.
ulo

Melanie Griffith zadesila je ista sudbina. Glumica je nedavno kazala kako nije ni bila svjesna koliko su joj drastično korekcije promijenile njezino lice sve dok do nje nisu došle kritike na račun izgleda.
Nisam ništa shvaćala dok ljudi nisu počeli govoriti: 'Bože, što je to napravila od sebe?' Osjećala sam se povrijeđeno. Otišla sam drugom doktoru i on je počeo vaditi van sve gluposti koje je prijašnja doktorica stavila u lice. Nadam se da sada izgledam normalnije, iskreno je ispričala Melanie.
mel

Najbolji primjer glumice kojoj je nepotrebna korekcija zauvijek uništila perspektivnu karijeru zasigurno je Jennifer Grey.

Zvijezda kultnog romantičnog filma "Prljavi ples" odlučila je operirati nos neposredno nakon uspjeha filma i ubrzo gorko zažalila.
Ušla sam u operacijsku salu kao zvijezda i izašla iz nje kao potpuni anonimus. To je bila operacija nosa iz pakla. Zauvijek ću biti ona nekad slavna glumica koju više nitko ne prepoznaje zbog operacije nosa, kazala je.

Jennifer je željela biti konvencionalno lijepa i zato se odlučila na korekciju nosa, ali iz operacijske sale izašla je kao potpuno druga osoba koja je izgubila ono što ju je činilo prepoznatljivom. Njezin nos nije bio ni "ružan" ni prevelik, nego unikatan i poseban, ali glumica priznaje da je to prekasno shvatila i da je operacija najgora odluka koju je ikada donijela.

 

zadd

Ne propustite