KRVNIČKI JE ČELOM UDARIO U NOS I POLOMIO NA 3 MJESTA: Kćerka domaće glumice brutalno pretučena, a evo kako se i danas nosi sa traumom!

Show
KRVNIČKI JE ČELOM UDARIO U NOS I POLOMIO NA 3 MJESTA: Kćerka domaće glumice brutalno pretučena, a evo kako se i danas nosi sa traumom!
.

Jedan odlazak u izlazak za kćerku Nade Blam, Saru Bradić bio je koban.

Posvađala se sa nepristojnim momkom u jednom klubu koji ju je pretukao 2015 godine.

Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam cio dan provela u urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vrijeđao i koga sam pokušala da se riješim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i naprvio prelom na tri mjesta”, Sara je otkrila nekoliko dana poslije incidenta, a za pomoć se obratila i psihijatru koji joj je pomogao da prebrodi prve dane šoka, i da se izbori sa psihičkim posljedicama nasilja koje je preživjela.

U borbi za oporavkom pomogao joj je muž Marko i ćerka Lina, istakla je da joj je najteže bilo da kćerkici objasni zbog čega je u zavojima.

saraa

Ona se, inače, dosjetila da svojoj kćerki ispriča da je zavoje nosila zato što se sprema za maskenbal.

Sara danas izgleda odlično, povreda nije ostavila nikakve posljedice, a mnogi komentarišu da sve više liči na svoju prelijepu mamu Nadu Blam.

neda

Ne propustite