SVI SU OBOŽAVALI OVU PJEVAČICU: Nestala je sa scene, postala bijeli mag i iscjeljitelj, a onda promijenila ime, evo kako danas izgleda

Show
SVI SU OBOŽAVALI OVU PJEVAČICU: Nestala je sa scene, postala bijeli mag i iscjeljitelj, a onda promijenila ime, evo kako danas izgleda
.

Svojim glasovnim sposobnostima oduševila je Srbiju jer je podjednako dobro pjevala i rok i narodnu muziku. 

Danas živi potpuno drugi život. 

pjevacica1

Njene pjesme su se pjevale svuda, imala je veliku popularnost, a poslije 2000. snimila je samo nekoliko pjesama. Onda se povukla sa scene i, kako se pričalo, postala bijeli mag.

Jednom prilikom je napomenula da ne drži nikakve kurseve za to i ne zarađuje na tome već samo pomaže bliskim prijateljima.

pjevacica3

"Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Svaki tretman se radi rukama, ali bez dodirivanja pacijenata. Pored toga, završila sam i kurs pranik hilinga, koji je takođe zasnovan na liječenju energijom, ali tada radim i molitvu dok kod rekonekcije ispražnjujem um i nemam nikakve misli. Samo pratim svoje ruke kuda treba da idu", rekla je pevačica jednom prilikom.

pjevacica4

Spekulisalo se da je promijenila i ime pa pored postojećeg po kojem je svima poznata, ima i novo- Maha Mantra (Velika Mantra). Međutim Marina se o tome nije izjašnjavala. Njeni najveći hitovi "Bolujem u sebi", "Reci, reci da", "Ne idi od mene", "Uzmi ili ostavi" pjevaju se i danas.

 

 

Ne propustite