NI STALLONE NIJE ZNAO STATI NA VRIJEME: Majka jednog od najvećih holivudskih glumaca UŽASAVA SVOJIM IZGLEDOM!

Show
NI STALLONE NIJE ZNAO STATI NA VRIJEME: Majka jednog od najvećih holivudskih glumaca UŽASAVA SVOJIM IZGLEDOM!
.

Jackie Stallone (96) majka Sylvestera Stallonea, nikada nije skrivala ljubav prema plastičnim operacijama. 

Ali, sa njima je itekako pretjerala.

stallone1

Istina je da se ova astrologinja i nekadašnja plesačica koja se bavila hrvanjem, bliži 100. rođendanu te da su i godine učinile svoje, no mediji su je već odavno svrstali u rang Donatelle Versace, jedne od vodećih osoba u svijetu mode, koja se odlaskom pod nož potpuno uništila i izobličila.

stallone2

A isto se dogodilo i Jackie za koju je očito da je posjećivala krivog hirurga jer umjesto da zaustavi starost, lice joj se samo izdeformiralo. I sama je u jednom intervjuu proteklih godina izjavila da je svjesna da ne izgleda najbolje.

stallone3

– Jackie izgleda kao da je prošla kroz osam rundi s Rockyjem! Pretpostavljam da je u usnice ubrizgala razne supstance, od masti i Restylanea do silikona. Izgledaju šokantno velike, kao dvije kobasice – komentirao je tada zgroženi plastični hirurg dr. Anthony Younza.

stallone4

Iako nije  nije sretna s licem koje je na kraju dobila, s obzirom na godine, i dalje se osjeća fantastično jer godinama jede zdravo. Dan joj ne može proći bez špinata, a za doručak obavezno jede kuhana jaja. Tvrdi da je to tajna njezine dugovječnosti.

stallone5

Nažalost sa operacijama nije znala stati na vrijeme.

 

Ne propustite