'NEMA VIŠE ŽIVOTA ZA NAS OVDJE': Milena i Bogdan se vratili u Kosovsku Mitrovicu

Region
'NEMA VIŠE ŽIVOTA ZA NAS OVDJE': Milena i Bogdan se vratili u Kosovsku Mitrovicu
.

Milena Ivanović juče je prvi put od ubistva supruga Olivera Ivanovića i njegove sahrane u Beogradu kročila u Kosovsku Mitorvicu, ali i u stan iz kojeg ga je 16, januara poslednji put ispratila na posao.

Potresna ispovest karatistkinje koja je govorom na Oliverovoj sahraniji rasplakala Srbiju: On je bio srpski samuraj sa Kosova

Kako je ispričala, sa sinom Bogdanom (7) nakratko je došla u svoj grad, ali se samo uverila da joj tamo života nema.

- Mnogo mi je mučno sve ovo. Evo, došla sam sad sa Bogdanom i taj susret sa gradom, sa ulicama, stanom, ljudima, prvi put poslije tragedije… mnogo mi je teško palo. Sve me podsjeća na Olivera i ono što nas je sve zadesilo – rekla je Oliverova supruga.

Milena kaže da je preseljenje porodice u Beograd odluka koju neće promijeniti.

Vratila sam se u Mitrovicu samo da sredim neke stvari. Teško je, mnogo je teško, ali ne mogu tek tako naprečac da odem u Beograd i ne osvrnem se. Nema nama života ovdje. Ne znam kada ćemo se preseliti, treba mi vremena da se smirim, da mi se sve slegne, pa ćemo vidjeti. Najvažnije mi je da mali Bogdan bude dobro. Vidim da pati, onako na svoj način. Ćutljiviji je, jer valjda osjeća sve, ali biće on dobro. Ne znam koliko razumije moje riječi da mu tate nema. Vrijeme će valjda pokazati da li je shvatio – ispričala je Milena.

Jedna od najtežih odluka u porodici Ivanović bila je kada i kako saopštiti Bogdanu strašnu istinu. Ispalo je tako da je Bogdan saznao na Bogojavljenje, a sutradan na Jovandan, sa majkom i torojicom braće otišao da mu obiđe grob.

Ne propustite