"Moj tata je satima čekao da ga prebije" MILJANA KULIĆ OTKRILA KAKO JE UPOZNALA ŠAKA POLUMENTU

Show
"Moj tata je satima čekao da ga prebije" MILJANA KULIĆ OTKRILA KAKO JE UPOZNALA ŠAKA POLUMENTU
.

Miljana Kulić prisjetila se jednog iskustva iz Budve dok je tamo boravila sa roditeljima, pa je ispričala učesnicima kako je upoznala Šaka Polumentu.

novi-ba
 
"Tamo sam bila, a nisam ni znala da on nastupa. On sve vrijeme trčkara oko mene, pjeva mi, i on dođe i ja se okrenem... On prilazi da se slika sa mnom, kaže: "Ti si ona iz rijalitija, gledao sam, prijateljica mi je Vesna Rivas i zbog toga sam gledao", počela je Miljana.
 
"Ja mu poslije kažem: "Šako, ne sviđa mi se ova slika, hajde još jednom da se slikamo", a on me odgurne čovjek... A on meni prišao, možeš da zamisliš, čovjek pjevao i sišao sa bine i kao hajde da se slikamo, a tu se slikao sa nekim momcima i djevojkama... Moj tata, kako je to video, krenuo je na njega da ga udari, tu se skupi obezbjeđenje...čekao je dva sata poslije nastupa da ga prebije, sedjedio je tamo ko zna koliko dugo. I nema ga, sve vrijeme mu kažem idemo tata, njega ne zanima... On (Šako Polumenta) nije ni izašao", završila je Miljana, a onda rekla šta misli o popularnom jpevaču:

"Znaš kakav je on? Toliko uobražen i prepotentan...taj što šalje maloljetnicama tamo klipove sa WC šolje", oštra je bila Kulićeva.
 
Kurir

Ne propustite