VOLIM TETKA IAKO JE STARIJI OD MENE 32 GODINE! Niko nas neće rastaviti, vjenčat ćemo se!

Objavljeno:20.01.2018 - 11:57
A A A Times Arial

Roditelji su kćerku odveli kod psihologa jer su tvrdili da je psihički bolesna, ali ona je i dalje insistirala da je sa Gerritom otišla dobrovoljno

Džozefina  P. je pobegla sa tečom kad joj je bilo 14. Putovali su u kamperu, a na kraju su ih našli na jugu Francuske. Vratili su ju roditeljima koji su tvrdili da je njihova kćerka psihički bolesna.

Njemica i njen tetak Gerit H. tri se godine bore za svoju ljubav. Džozefina je imala samo 14 godina godina kada su ona i Gerrit pobegli. U kamperu su putovali Belgijom, Španijom i Francuskom. Na kraju ih je vidjela jedna žena u prodavnici na jugu Francuske i sve je prijavila policiji. Devojka je vraćena roditeljima, a Gerritu je prijetilo hapšenje.

Roditelji su kćerku odveli kod psihologa jer su tvrdili da je psihički bolesna, ali ona je i dalje insistirala da je s Gerritom, otišla dobrovoljno.

Tvrdila je da ga voli i da ih ništa neće rastaviti.

Budući da nije bilo dokaza da su spavali zajedno dok je ona bila mlađa od 16 godina, Gerrit nije kažnjen, a sud je odlučio i da im se ne sme zabraniti da se viđaju jer bi to loše djelovalo na nju.

Ona danas ima 17 godina, a Gerrit, bivši muž sestre njenog oca, 49. Razlika od 32 godine im ne smeta, a Džozefina kaže da će se vjenčati sljedeće godine kada ona napuni 18.

- I dalje se borimo da drugi prihvate našu ljubav. Gerrit nikada nije manipulisao sa mnom. Ja sam htela taj kontakt i sama sam razvila osjećaje prema njemu - kaže ona.

Gerit tvrdi da je u početku odbijao tu vezu jer je imao porodicu koju nije htio ostaviti. Danas o svojoj vezi kažu:

- Mi smo sretan par, najbolji prijatelji, srodne duše. Razumijemo se i jako nam je lijepo zajedno.

Par živi u stanu u Berlinu.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!