NEKI ĆE MORATI DIZATI KREDIT ILI POZAJMITI NOVAC: Ova tri horoskopska znaka u 2018. čekaju TEŠKI finansijski problemi!

Zanimljivosti
NEKI ĆE MORATI DIZATI KREDIT ILI POZAJMITI NOVAC: Ova tri horoskopska znaka u 2018. čekaju TEŠKI finansijski problemi!
.

Tokom 2018. godine tri znaka zodijaka moraju posebno da vode računa o svojim finansijama i da se organizuju mnogo bolje nego inače kako bi pokušali da izbjegnu probleme u ovoj sferi života.

Januar je i inače težak mjesec za naše novčanike jer smo ih ispraznili na poklone i praznične gozbe, ali uglavnom nam pođe za rukom da se koliko-toliko oporavimo tokom godine.

Astrolozi upozoravaju da će 2018. godina za ova tri znaka biti finansijski prilično teška!

 

BLIZANCI
Finansijske muke biće na dnevnom redu tokom cijele godine - možda ćete podići kredit da biste ostvarili neku svoju zamisao ili uložili novac u nešo. Oni predstavnici ovog znaka koji su već zaduženi treba najpre da vrate stare dugove kako bi mogli da idu naprijed. Finansijski problemi će vas "napasti" već u januaru, pa se pobrinite da razmišljate trezveno i praktično.
 

RAK

Tokom 2018. godine morate mnogo da vodite računa kad i koliko novca trošite. Ako već imate probleme sa finansijama, sačekajte sa narednim velikim troškovima, jer će se vaše muke smiriti tek oko septembra. Međutim, ni kraj godine nije najsvetliji za vaš novčanik - ne uzimajte kredit, ne idite u velike kupovine i nikako nemojte pozajmljivati novac.

 

RIBE

Sad je pravo vrijeme da postanete pasivni i da se odmorite. Izbjegavajte velike troškove i impulsivnu kupovinu. Ušli ste u period koji nikako nije dobar za nove početke, pa je najbolje da hibernirate dok ne dođu bolja vremena. Krajem godine budite najpažljivije jer je tad najlakše da vam novac isklizne iz ruku.

 

Ne propustite