NAKON PLAČA, SUZA I SKANDALA: Kija otvoreno progovorila o Andriji i OTKRILA ŠTO SU RASKINULI!

Show
NAKON PLAČA, SUZA I SKANDALA: Kija otvoreno progovorila o Andriji i OTKRILA ŠTO SU RASKINULI!
.

Kako je Miljana Kulić tek nedavno ušla u "Zadrugu" ona pokušava da uklopi u svojoj glavi celu priču o Kiji Kockar, te ju je tako ponovo ispitivala o odnosu sa suprugom Slobom Radanovićem, ali i dečkom Andrijom Lazovićem.
 

- Slobu bi mi se sada gadilo da poljubim i na blic - priznala je Kija koliko joj se muž zgadio, da bi zatim prešla na priču o dečku, ne znajući da odgovori na pitanje koliko su dugo u vezi.

- Ne znam. Vjeruj mi da ne znam koji je datum bio. Ako sam ovdje dva meseca, onda je to bilo pre tri mjeseca - nagađala je Kockarova, da bi zatim rekla nešto više o njihovom odnosu u prošlosti.
kija289-620x350

- Zabavljali smo se prije šest godina, kada sam živjela u Budvi. Raskinuli smo zato što sam se vratila u Srbiju, a on je ostao tamo i trebalo je da dođe, ali ja sam se sklonila jer je on onako... ne znam. Nisam o njemu razmišljala kao o dečku. Bili smo zajedno nešto kratko. Možda mjesec dana. Sad smo stariji i zreliji. Onda nam nije bilo vrijeme. On je bio vjeren ali je raskinuo vjeridbu prije godinu i po dana. Sve sam to tek sad saznala jer ga za sve to vrijeme nisam videla. Čuli smo se kad se sve ovo sa Slobom desilo javno - otvorila je dušu Kija.

(novi.ba/pulsonline.rs)

Ne propustite