E buraz, kako se zove srbin sa autom u kvaru ?

E buraz
E buraz, kako se zove srbin sa autom u kvaru ?
.

E buraz, kako se zove srbin sa autom u kvaru ?

Ne znam buraz, kako ?

srbin

Ova fotografija je postala HIT NA INTERNETU: Vidite li šta nije uredu?

Najzanimljivije stvari nisu uvijek odmah vidljive, ponekad ih je potrebno tražiti. Isto se odnosi i na fotografije u ovom članku.

Na ovim fotografijama je pozadina definitivno nadmašila ono glavno, udobno se smjestite i uživajte.

1

2

3

4

5

6

7

9

10

11

12

A EVO ZBOG ČEGA JE POSTALA HIT NA INTERNETU

8

Dobro pogledajte ovu fotografiju: Samo zbog jednog detalja, ova slika je postala HIT na društvenim mrežama

John Blanding zabilježio je nevjerovatnu fotografiju ispred Coolidge Corner Teatra u Brookline, u Massachusettsu 15. septembra. Okupljeni su čekali filmske zvijezde da dođu na premijeru filma “Black mise”.

1

Ukoliko niste primjetili detalj na ovoj fotografiji skrolajte do dna članka i pogledajte o čemu je riječ.

Evo kako bi poznati likovi izgledali bez svojih glavnih detalja

Jack Sparrow, Pirati s Kariba
 
1

Kapetan Jack Sparrow uvijek izgleda kao pravi razbojnik: dredovi, bandana, bradu u pletenicama. Odlučili smo dodati malo sjaja: brusili smo i izravnali kosu i odrezali pletenice. Pa, rezultat je prilično smiješan: naš junak čini se da je šokiran metamorfozom.

Voldemort, filmovi Harryja Pottera

2


Glavni negativac među čarobnjacima nikad nije bio sretan, a možda je i zbog toga izgubio svu kosu. Ispravili smo ovu nepravdu Svemira, pa čak i Voldemortu dali nos. Sada je bolje, zar ne?

Joker, The Dark Knight

3


Joker, koji glumi Heath Ledger, svakako je divan, ali njegova šminka nije tako uredna i lijepa. Nismo mogli odoljeti iskušenju da malo promijenimo Jokerovo lice. Sada je neaterijalo, ali više nije zastrašujuće.

Doc Brown, povratak u budućnost

4
 

Doc Brown od povratka u budućnost. Čini se da je uspjeh Doca skriven u njegovoj kosi: oči zaklonjene i češća frizura ne odgovaraju jedni drugima sve to dobro.

Dumbledore, filmovi  Harryja Pottera

5

Profesor Dumbledore, za razliku od svog starijeg Tom Riddlea, ima veliku kosu i dugu bradicu. Dumbledoreova slika bila je savršena i nije trebala nikakva promjena.

Superman

6


U ovom eksperimentu odabrali smo "klasični" Superman: njegov plavi i crveni kostim ono što smo upravo trebali. Iako smo se jako nasmijali, ovaj junak nije dobio muškarca nakon što je izgubio svoje glavne atribute. Iako sada njegova odjeća izgleda kao odjeća za uštedu topline, ali što god.

Leeloo, Peti element

7


Možemo li zamisliti Leeloo s drugačijom bojom kose? Luc Besson je sve zajedno stavio besprijekorno.

Legolas, Gospodar prstenova

8


Legolas vjerojatno osvaja nagradu za titulu najljepšeg plavokosog momka u globalnoj kinematografiji. Nakon malog eksperimenta, saznali smo da izgleda dobro čak i sa tamnom kosom. Orlando Bloom ne bi bio glumio u Gospodinu prstenova, ali vjerojatno u kralju Arthuru da.

Spider-Man

9

Od svih superheroja, Spider-Man ima najjednostavniji kostim - nema dodatnih stvari na njemu. Ali čini se da postoje dvije različite stvari na svijetu: jedna u drugom kinematografskom svemiru bez njih.

Freddy Krueger, noćna mora u ulici

10

Uz svoju legendarnu prugastu jaknu i šešir, to je tako strašno što još više uživa. Bilo je teško, ali nastojali smo najbolje: razlučili smo njegovu kožu i našli grimasu. Usput je zgodan čovjek!

A sad da vam otkrijemo detalj

2

Iako na prvi pogled vidite samo ljude koji s nestrpljenjem čekaju, držeći mobitele u rukama kako bi zabilježili taj trenutak, ukoliko malo bolje pogledate vidjet ćete stariju ženu.

Nakon ovoga vjerovatno ćete poželjeti da ostavite mobitel, bar na koji trenutak.

Stariju ženu koja stoji u gomili, jednostavno uživajući u tom trenutku.

Fotografiju je podijelio Twitter korisnik Wayne Dahlberg, prošle sedmice, a ubrzo je postala viralna, sa preko 9000 retweetova.

Ljudi su se zaljubili u ovu ženu i nisu krili oduševljenje na društvenim mrežama:

– Ova slika ilustruje na koji način zapravo trebamo uživati u životu. Povratak osnovama, gledajte događaj očima, a ne preko uređaja – napisala je Sharon Bartels.

Imamo mnogo toga da naučimo od ove dame.

 

Ne propustite