MISLILA JE DA JOJ JE STOMAK VELIK ZBOG TRUNDOĆE: Ustvari bilo je skroz nešto suprotno

Praktična žena
MISLILA JE DA JOJ JE STOMAK VELIK ZBOG TRUNDOĆE: Ustvari bilo je skroz nešto suprotno
.

Kirsty Butler (22) i njen dečko Celern (21) kada su saznali da će postati roditelji bili su presretni.

Nakon mnogih zapitkivanja o trudnoći, zbog veličine stomaka koji je imala, djevojka je odlučila napraviti test u kućnim uslovima. 

Primijetila je da joj je trbug drastično narastao, a lejkari su joj rekli da je vjerovatno trudna nekih osam mjeseci, javlja Daily Mail.

stomak1

Međutim, ono što je saznala bilo je uznemirujuće, ultrazvuk je pokazao trudnoću, ali samo 6 nedelja staru a za veliki trbuh bila je kriva cista na jajniku. Cista 30×20 cm velika, rasla je svakim danom sve više.

Njen trudnički trbuh zapravo je bila jedna vellika masa, koja je zauzimala veliki prostor i njena beba ne bi mogla rasti i razvijati se.

Život njenog nerođenog djeteta bio je u opaosti. Ljekari su joj rekli da je operacija neizbježna.  Ali Kirsty je odlučila pričekati do 11 sedmice trudnoće nadajući se da je to sigurnija opcija. 

stomak2

Nažalost, uoči zahvata ljekari su ustanovili da beba više nije živa, nisu se čuli otkucaji.  Djevojci su uklonili divovsku cistu, a oporavak u bolnici trajao je šest sedmica. Kaže da je cista biila benigna ali da je svejedno morala ukloniti jajnik. Da je ostala malo duže uništila bi joj i ostale organe. Nada se da će jednog dana postati majka.

Otišla je nakon svega na test plodnosti i rekli su joj da ima dovoljno jajašaca u jednom jajniku i da ne bi trebalo biti problema sa začećem. Kako navodi, bila je presretna zbog toga.

Ne propustite