5 načina kako se možete pripremiti za vašu narednu duhovnu avanturu

Biznis
5 načina kako se možete pripremiti za vašu narednu duhovnu avanturu
Da li je vaša budućnost duhovna avantura?

Da li je vaša budućnost duhovna avantura?

Kako vam budućnost izgleda? Sa promjenama koje dolaze prema vama u sve većoj brzini, da li se ponekad osjećate kao da stojite na pijesku? Ili, možda, na velikom brodu koji se vrti u turbulentnoj rijeci? Da li su potapanje i vrtlog osjećanja dio vožnje? Da li se podrazumijeva da se osjećate izmoreno i strašno ili je to osjetljivo i uzbudljivo? Zapravo, izbor je na vama! U vašim rukama je kako ćete se nositi sa brzom promjenom budućnosti. Hoćeš li dopustiti da potenete sa strahom ili porastete uz ljubav? Kao fizičko i duhovno biće, već ste programirani da učite i rastete. Baš kao što su vaše tijelo i um sazrijevali tokom vremena, vaš duh traži načine da se proširi, da se približi svjetlosti, razvije više razumijevanja i svjesnosti. Vaš duh traži da održi taj spoljašnji i na gore pokret, napredovanje u znanju, da povećate svoje blagostanje, svoju sreću i svoju moć da pomognete i doprinesete. 

evan-kirby-101570

Rast je dobar osjećaj i šalje odjek nade i mogućnosti u svijet oko vas. 

Uzbuđenje i radost koju osjećate kada se bavite duhovnim rastom je sasvim prirodno. Kada radite na proširivanju vaše svijesti, uspostavljanju ravnoteže, doživljaju većeg mira, podizanja svijesti i povezivanja s Božanskim, vi zapravo pomažete svim ostalim stvorenjima na planeti da to učine isto. Kako se susrećete sa životnim izazovima je važno - sa svim mislima i emocijama koje imate, šaljete talas energije koji se nalazi u tkivu čovječje svijesti. Prihvatajući rast i suočavanje sa promjenama sa najboljim samopouzdanjem, vi doprinosite dobrobiti svih.

Evo 5 načina kako možete da se pripremite da biste dočekali sve duhovne avanture sa hrabrošću i radošću:

1. Izgradite svoju praksu meditacije

Prvi korak je uvijek da otvorite i ojačate svoj kanal za izvor. Priprema puta za rast i promjene započinje ovom univerzalnom praksom kako biste umirili um; mirni, čisto i osvježeno tijelo; i napravite vezu sa beskonačnim izvorima svih informacija, ljubavi i svjetlosti.

daniel-mingook-kim-139409

Meditirajte da biste poboljšali svoju sposobnost da usredotočite svoju svjesnost. Izgradnja vaše sposobnosti da se povežete sa Božanskim će vam pomoći da upijete i razumijete znanje koje dobijate. Naučite meditirati sa iskusnim učiteljem i izgradite praksu koja će ostati s vama i podržati sve vaše buduće napore.

2. Otkrijte ko ste

Da li ćete biti spremni da se suočite sa budućnosti sa balansiranim i osvijetljenim sobom? Počnite iz srca stvari. Ispitajte sebe da vidite da li znate ko ste stvarno i šta zaista želite. Koja su vaša uvjerenja i vrijednosti? Vaše nade i strahovi? Šta volite da radite i koga volite?

yingchou-han-241463

Zbog toga što ste jedinstveno biće, postoji puno znanja o vama, koje samo vi možete otkriti, puno posla koje jedino vi možete uraditi. Započnite program samostalnog studiranja koji se pokazao korisnim. Budite otvoreni i spremni prihvatiti ono što naučite o sebi. Vaša spremnost da primate informacije i da napravite mir sa svim aspektima svog bića će vam pomoći da iskoristite ovo novo znanje da biste pomjerili svoj život prema harmoniji i radosti.

3. Prigrlite molitvu

U istraživanju i praksi molitve naći ćete svijet ljekovitih informacija. Ono što je zajedničko za svaku kulturu i svaki narod, jeste da je molitva pridruživanje svjetlosti, Izvoru, Bogu ili bilo čemu drugom što ima energiju bezuslovne ljubavi.

austin-ban-14620

Oblici molitve uključuju kontemplaciju, afirmaciju, muziku, umjetnost, biti u prirodi i fizičke aktivnosti kao što su ples i joga - sve se to koristi za povezivanje sa Božanskim. Probajte neke nove molitve. Koristite afirmacije da proglasite prelazak u svoje više kvalitete. "Ja sam sposoban da ozdravim." "Ja sam instrument mira i ljubavi." Takođe se možete povezati sa Božanskim putem kreativnih aktivnosti koje volite uz traženje da budete kanal za božansko svjetlo dok radite. 

4. Zapišite svoju istinu u svom dnevniku

Održavanje dnevnog lista vaših misli i osjećanja može podržati vaš duhovni razvoj na više načina. Ako još niste pisali dnevnik, otkrićete izvanrednu priliku da se izrazite, istražite svoja osjećanja, budite autentični i ispričate istinu u sigurnom i privatnom okruženju.

practice-journaling-1

Potrebna je praksa za iskopavanje vaših iskustava i za iskazivanje autenitčnog sebe otvoreno i iskreno. Kada naučite da budete iskreni na stranicama svog časopisa, naučit ćete da budete iskreni i u stvarnom svijetu. Uđite u novi nivo samosvijesti i samopouzdanja, otvarajući vrata budućim dostignućima.

5. Pridružite se grupi prijatelja sličnih razmišljanja i interesa

Ići na časove ili radionice sa drugima koji traže duhovni razvoj može biti vrhunsko iskustvo u učenju. Kada vidite šta drugi rade na postizanju i težnji da razumiju to vam može pomoći da postanete svjesni svojih darova i zamislite načine kako da ih razvijete. Možete otkriti istinite mogućnosti sopstvene budućnosti samo gledajući primjere drugih ljudi i povezivanjem s drugima u duhovnim postupcima poput meditacije i molitve.

Kada razvijete poštovanje prema sebi i drugima koji sada doživljavaju život na fizičkom planu, vaš kapacitet za rasta i služenja drugima se proširuje. Sva duhovna bića koja imaju ljudsko iskustvo se suočavaju sa sličnim izazovima. Kada radite zajedno na duhovnom rastu to vam omogućuje da izađete u susret tim izazovima sa ljubavlju, radošću i dubokim osjećajem jedinstva.

friends-enjoying-dinner

Da li ćete biti spremni da se sretnete sa budućnosti otvorenim srcem, otvorenim umom i radosti sa znanjem da se pred vama nalaze mnoge avanture? Počnite da koristite svoje duhovne resurse da se odmaknete od straha i uputite se prema ljubavi već danas.

 

Ne propustite