NJIH NE ZANIMA NI SLAVA NI ESTRADA: Ovu djecu poznatih ličnosti sigurno nećete vidjeti u novinama (FOTO)

Show
NJIH NE ZANIMA NI SLAVA NI ESTRADA: Ovu djecu poznatih ličnosti sigurno nećete vidjeti u novinama (FOTO)
.

Iako im imena njihovih roditelja otvaraju mnogo vrata, ovi mladići i djevojke ne eksponiraju se u javnosti niti su dio javne scene

Djeca mnogih poznatih ličnosti su jednako zastupljena u medijima kao i njihovi roditelji, pa su dobro poznata javnosti, piše kurir.rs

Međutim, postoje i poznati čiju djecu nikada niste vidjeli.

Tako Saša Popović i Suzana Jovanović imaju kćerku Aleksandru, koja je nedavno napunila 18 godina i koja ne voli da se eksponira u javnosti. Suzana ima i sina Danijela iz prvog braka.

Neda Ukraden ima kćerku Jelenu, koja joj je rodila čak troje unučadi i time joj ispunila životni san.

poznati

Dragana Mirković je 16 godina u braku sa Tonijem Bijelićem, sa kojim ima dvoje djece – Marka i Manuelu. Dragana je stalno isticala koliko joj je važno da sačuva svoju porodicu, kao i da ih poštedi slave koja ide uz nju.

Aca Lukas iza sebe ima dva braka, iz prvog braka ima troje dece – Miljanu, Lazara i Andreja, dok u braku sa Sonjom ima kćerkicu Viktoriju.

poznati-djeca

Branka Katić je već 16 godina u sretnom braku sa engleskim producentom i rediteljem Julianom Farinom, sa kojim ima sinove Lewisa i Joea.

Milica, jedinica pjevačice Mire Škorić, studira na Medicinskom fakultetu, a srednju školu je završila kao đak generacije.

Ne propustite