DA LI JE OVIM POTEZOM definitivno skinula Kate Middleton sa trona? Meghan još uvijek nije dio kraljevske porodice, ali je svoju jetrvu već POBIJEDILA! (FOTO)

Zanimljivosti
DA LI JE OVIM POTEZOM definitivno skinula Kate Middleton sa trona? Meghan još uvijek nije dio kraljevske porodice, ali je svoju jetrvu već POBIJEDILA! (FOTO)
.

Kao što je to bio slučaj sa Kejt Midlton, dolazak nove snahe u porodicu bi trebalo da pospješi britansku ekonomiju i to ovoga puta za 677 miliona dolara.

Kako prenosi Forbs, do ove vrtoglave cifre došlo se nakon što je proračunato koliko se očekuje od turizma, restorana, hotela i proslava, ali i prodaje majica, šešira i svega što je povezano sa kraljevskim vjenčanjem.

Sada već daleke 2011. godine, uoči vjenčanja Kejt Midlton i princa Vilijama, ovaj fenomen nazvan je "Fenomenom vojvotkinje" ili "Kejtinim fenomenom" jer je Kejt postala trendseterka preko noći.

kate

Od kraljevskog venčanja nas deli samo četiri meseca, ali svet je već oduševljen budućom vojvotkinjom od Saseksa.

Međutim, već se procijenjuje da Megan Markl ima više potencijala da izvrši veliki uticaj i konačno svrgne Kejt sa trona.

Poznata 36-otgodišnja glumica vodila je život sa kojim se mnogi mogu poistovjetiti, o čemu svjedoče njene fotografije sa društvenih mreža. Za razliku od Kejt, Megan ima dosta slobodniji stil oblačenja, što je privuklo veliku pažnju javnosti.

prince-harry-meghan-markle-vacation-1024x576

Takođe, Megan ima američko državljanstvo, boravila je jedno vrijeme i u Kanadi, a njena popularna serija Suits doprinela je velikoj armiji fanova koja je njen život pratila i prije nego što je postala izabranica princa Harija. Jedna zanimljiva anegdota otkrila je upravo koliko je Megan tražena i popularna.

Naime, nakon zvanične vjeridbe Megan Markl i princa Harija, otkriveno je da se blistavo bijeli kaput, koji je buduća vojvotkinja nosila ovom prilikom, nalazi u kanadskoj modnoj liniji poznate kuće Lajn.

Ova informacija se veoma brzo proširila, a zvanični sajt ovog brenda pao je zbog velike posjete i potražnje ovog modela. Šta li će na ovo reći mnogobrojni fanovi Kejt Midlton? 

(novi.ba/ glossy.espreso.rs)

Ne propustite