PUTINOVE KĆERKE SU BILE VELIKA MISTERIJA: Konačno znamo kako izgledaju, a ove zajedničke slike nikada ranije niste vidjeli!

Zanimljivosti
PUTINOVE KĆERKE SU BILE VELIKA MISTERIJA: Konačno znamo kako izgledaju, a ove zajedničke slike nikada ranije niste vidjeli!
.

Ako je nečiji privatni život velika tajna onda je to život Vladimira Putina.

Za Putina često kažu da je noćna prica zbog velikih obaveza.Doručak prvog čovjeka Rusije izgleda ovako, činija ovsene kaše sa nekoliko kriški sira, omlet od prepeličinih jaja.

Uz doručak pije sok od rena i repe. A namirnice koje koristi sve su prirodne.Prve jutarnje vijesti gleda u teretani, a političke ideje dobija upravo u bazenu, tokom plivanja.

Kada završi sa doručkom i treningom, Vladimir Putin je spreman za politiku.

Njegov život bio je tajnovit u pogledu njegove djece. Međutim sada se to promijenilo jer je po prvi put progovorio o njima u javnosti.

putin

Vladimir sa ženom Ljudmilom ima dvije kćerke- Ekaterinu (31) i Mariju (32) iako to nije ranije zvanično potvrdio.

Uslijed nedostatka informacija javnosti su se širili razne priče.

putin2

– Ne samo da moje kćerke žive u Rusiji, već su se i obrazovale ovdje, u svojoj zemlji. Ponosan sam na njih jer vrijedno rade i studiraju, a govore tečno i tri evropska jezika – izjavio je Putin nakon tradicionalne godišnje konferencije.
 

 

ekata

Starija kćerka Marija završila je medicinski fakultet u Moskvi i udata je, takođe. Nedavno se proširila vest da je ovaj par dobio sina i da je Putin postao deda, ali to je nepotvrđeno.

marija

Ne propustite