ZORAN OTVORIO DUŠU PSIHIJATRU: Ispričao muku koja ga muči, a sa posebnom pažnjom pričao o majci Zorici!

Region
ZORAN OTVORIO DUŠU PSIHIJATRU: Ispričao muku koja ga muči, a sa posebnom pažnjom pričao o majci Zorici!
.

Kako se nezvanično saznaje, tokom posjete psihijatara veštaka Zoranu Marjanoviću (39), osumnjičenom da je 2. aprila 2016. u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), Zoran je u razgovoru pomenuo i svoju majku Zoricu.

Izvor upućen u slučaj kaže da se Zoran tokom neuropsihijatrijskog vještačenja u Centralnom zatvoru navodno osvrnuo i na svoje ukućane, a da je sa posebnom pažnjom govorio o svojoj majci.

- Odgovarajući na pitanja stručnjaka, osumnjičeni je pominjao i članove svoje porodice, što nije neuobičajeno, pošto su pokojna Jelena i on živeli u kući sa Zoranovim roditeljima, bratom i Zoranovim sinom iz prvog braka. Bilo je neminovno da i njih pomene, a ispitivači su posebnu pažnju obratili na to kako je Zoran govorio o svojoj majci Zorici.

 

- Na osnovu njegovih odgovora i gestikulacije, ali i emocija koje je ispoljavao tokom vještečanja, moglo se zaključiti da on sa majkom ima poseban odnos i da je ona ključna figura u porodici, te da je imala uticaj na njegov život kako prije braka, tako i tokom braka sa Jelenom - objašnjava sagovornik.

Podsjećamo, Zorica Marjanović je u novembru 2016. sklopila s Prvim osnovnim tužilaštvom nagodbu po kojoj je priznala da se bavila nadrilekarstvom i nadriapotekarstvom u zamjenu za uslovnu kaznu zatvora od tri mjeseca, sa rokom provjere od godinu dana. Iako je u tužilaštvu priznala krivicu, po izlasku je rekla novinarima da se s „tužilaštvom nagodila kako bi izbjegla suđenje, ali da ona nikada nije naplaćivala usluge”.

- Ljudi su svašta pričali i pričaju, a ima boga - rekla je tada ona.

Ne propustite