ZABORAVIO DIVNU: Marko DNK staje na ludi kamen sa DRUGOM ŽENOM!

Show
ZABORAVIO DIVNU: Marko DNK staje na ludi kamen sa DRUGOM ŽENOM!
.

Daleko od očiju, daleko od srca, izreka je čije je značenje potpuno jasno Marku Kociću, koji je izgovorio sudbonosno „da” partnerki Divni Milanović u rijalitiju „Zadrugu”.

Samo tri mjeseca nakon što su se obavezali na večnu ljubav i vjernost, Kocić, koji posljednje nedelje provodi u rodnoj Dubici, riješen je da se ponovo oženi.

Naime, kako „Alo!” saznaje, suprug Divne DNK ludo je zaljubljen u dugogodišnju prijateljicu Vesnu, vlasnicu kafane iz Svilajnca. Žika Vučković iz Dubnice, prvi komšija Marka i Divne DNK, u razgovoru za „Alo!” otkriva da bivši zadrugar ima ozbiljne namjere sa novom devojkom.

- Marko nije bio kod Divne za Novu godinu, jer ga produkcija nije zvala. Da je dobio poziv, opet ne bi otišao, jer se zaljubio u Vesnu konobaricu i planira da se ženi. Radi se o zgodnoj plavuši iz Svilajnca, gazdarici kafane, a ona i Marko se već dugo poznaju. Ona je razvedena i ima dvoje djece, što Marku ne smeta uopšte.Kćerka joj živi kod bivšeg muža, a sin je sa njom - započinje priču za „Alo!” komšija Žika i pojašnjava:

- Marko je shvatio da je njegov brak gotov kada je Divna izjavila ljubav Banetu. Preko toga nije mogao da pređe. Tih dana, po izlasku iz „Zadruge”, Marko je često bio kod Vesne u kafani i, malo-pomalo, zaljubili su se jedno u drugo. Evo sada planiraju i svadbu, a cijelo selo misli da je Vesna bolja od Divne i da će biti bolja žena Marku - kaže Žika i otkriva da bivši zadrugar nije zapostavio kćerku Kristinu.

- Kristina je u hraniteljskoj porodici, a u socijalnoj službi su mu rekli da će moći da vrati dijete samo kada se Divna bude vratila iz rijalitija. Oni su procijenili da Marko nije sposoban sam da se stara o djetetu, ali ga to ne sprječava da je stalno posjećuje. Odnese djetetu ponešto, kupi joj i čokoladu kada ima para - kaže Žika na kraju.

Sa druge strane, budući mladoženja je bio nedostupan za komentar do zaključenja ovog broja.

Ne propustite