Noge su vam prepune proširenih vena? Sa ovim PRIRODNIM PRIPRAVKOM će nestati za nekoliko dana!

Zdrav život
Noge su vam prepune proširenih vena? Sa ovim PRIRODNIM PRIPRAVKOM će nestati za nekoliko dana!
.

Svakako jedan od problema sa kojim se mnogi suočavaju su proširene vene u nogama. To su ništa više nego dilatirane vene koje prolaze kroz kožu, zbog teškoća cirkulacije da se normalno vraća u srce.

Zbog ovih prepreka, vene postaju upaljene i izražene na nogama. Žene su najčešće pogođene ovim problemom, posebno nakon dostizanja određene dobi.

Jabučno sirće i zeleni paradajz protiv varikoznih vena:

Miješajući oba sastojka imamo snažan lijek protiv varikoznih vena. Može da smanji zapaljenje i poboljša cirkulaciju. Njegova upotreba je spoljna, ali njegovi vitamini i minerali prodiru u kožu, stvarajući nevjerovatne rezultate. Uz to ćemo eliminisati tečnosti i toksine zadržane u tkivima. Na taj način neće biti ništa što će prouzrokovati opstrukciju vena, smanjujući upale.

Prednosti zelenog paradajza:

Nedavno je upotreba zelenog paradajza za borbu sa varikoznim venama postala veoma popularna. Kada se primjenjuje spolja, eliminišemo oksidativni stres i zapaljenje vena. Sve ovo je zahvaljujući visokom sadržaju antioksidanata i likopena.

Prednosti jabukovog sirćeta:

Ovaj proizvod je prirodni tonik sa antiinflamatornim i vazodilatirajućim svojstvima. Zbog toga se, kada se redovno primjenjuje na noge. Također, njihovi vitamini i minerali poboljšavaju cirkulaciju i sprečavaju prijevremeno starenje. Njegova primjena također ima analgetičke i opuštajuće efekte koji će smanjiti bol u nogama. Osim toga, njegovi hranjivi sastojci pomažu u borbi protiv flakcidnosti kože.

Liječenje varikoznih vena:

Prije nego što vam kažemo kako pripremiti ovaj tretman, moramo vas obavijestiti da sirće koje koristite treba da bude 100% organsko. Njihove prefinjene zamjene nemaju određene esencijalne hranljive materije za ovu svrhu. Osim toga, zbog kiselosti iste, morat ćete ga miješati sa jednakim dijelovima vode, tako da nije korozivno za kožu. Imajući to na umu, obratite pažnju na sljedeća uputstva.

Ono što će nam trebati:

-Organsko jabučno sirće (1 šolja)

-Zeleni paradajz (5 jedinica)

-Gaza

Priprema i upotreba:

Da započnemo, moramo da isiječemo zelene paradajze i stavimo ih u teglu. Zatim prekrijte jabukovim sirćetom i pokrivajte posudu 48 sati. Zatim ćemo staviti na hladno i tamno mjesto tako da se koncentriše dobro.

Poslije 48 sati, uzmete kriške paradajza i stavite ih na proširene vene. Odmah ih pokrivamo zavojem ili gazom kako bi ih držali na mjestu. Neka djeluju 40 minuta i isprati hladnom vodom. Ovaj proces se ponavlja svakodnevno 2 sedmice.

Ovim jednostavnim procesom možete zaboraviti na proširene vene i probleme sa cirkulacijom. 

Ne propustite