GLEDAT ĆETE ŠIROM OTVORENIH OČIJU: Pogledajte kako izgleda stan od 300.000 EURA koji je Darko Lazić ostavio Ani nakon razvoda (FOTO)

Show
GLEDAT ĆETE ŠIROM OTVORENIH OČIJU: Pogledajte kako izgleda stan od 300.000 EURA koji je Darko Lazić ostavio Ani nakon razvoda (FOTO)
.

Prema pisanju srbijanskih medija, pjevač Darko Lazić odlučio je da Ani Sević ostavi stan u kojem živjeli, a u kojem će ona od sada živjeti sa njihovom kćerkom Lorenom.

Kako “Blic” saznaje, folker, čiji je snimak kako šmrče bijeli prah obišao Srbiju, želi da obezbijedi finansijski bivšu suprugu, pa se oko visine alimentacije i nekretnine koju je sam kupio neće buniti.

- Darko i Ana su već duži vremenski period u bračnoj krizi, koju su pokušavali da prevaziđu nekoliko puta. Međutim, kada su nedavno shvatili da više nema izlaza, odlučili su mirno da se rastanu. Darko je predložio da formalni razvod bude sporazumni i rekao joj da se oko stana neće dvoumiti, već da Ana i njihova kćerka Lorena ostanu u njemu. Stan se svakako vodi na Anu, jer joj ga je on prepisao prije dvije godine kada su ga i kupili, tako da pravne zavrzlame neće biti. S druge strane, Darko će jedno vrijeme živeti u rodnom Brestaću gdje je sagradio kuću, dok će u Beogradu kupiti novi stan. U međuvremenu tugu leči tako što spava kod druga u Šapcu, sa kojim se provodi kao da je tinejdžer - kaže  izvor blizak Ani i Darku.

rwaktkqturbxy82ndkxntdmnda2zwu5mzzmmzcyodriodyxnthln2jkni5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Kada je ijreč o njihovoj kćerki Loreni, njih dvoje će učiniti sve da ona ne osjeti posljedice razvoda.

- Ona je svakako mala i ne zna šta se dešava jer Darko zbog posla često nije bio kod kuće, pa joj nije neobično što ga ne viđa. Ipak, Ana će morati u jednom trenutku da joj objasni da mama i tata više neće živjeti zajedno, ali da će Darko dolaziti da se igra s njom. Ana se brine i o tome kako će Lorena kada bude umjela da čita prihvatiti sve napise o svom ocu, te je ljuta zbog njegove afere s bijelim prahom.

Nedavno je Darkova baka Milka za "Alo" izjavila kako ovaj stan vrijedi čak 300.000 eura.

Pogledajte kako izgleda stan koji su prošle godine Ana i Darko pokazali za magazin "Blic Puls":

xbiktkqturbxy9jmgu5y2vjowrlzjc2ndhjmtqzoddlyjmzy2rmzdk0zs5qcgvnkzmczqjyaa

oezktkqturbxy81yme1nmi0nduyowjizwvkzwuzodbmodixmznjzmu4os5qcgvnkzmczqjyaa

mvhktkqturbxy9ln2zkndbkmwixnzlhntuwntjhnja3otezmdziotlims5qcgvnkzmczqjyaa

mchktkqturbxy84zthinti2njg5ymfjnjm0mmviytqxodu4ztrhnwvlny5qcgvnkzmczqjyaa

lkhktkqturbxy9kzgm1n2m5zjlhyjnmzje0yti5mwninjg1ngnjogzlmy5qcgvnkzmczqjyaa

dnuktkqturbxy9kntuxy2i1nzvmnmq3ztqwzjfiodizzmy0oddjmwnkyi5qcgvnkzmczqjyaa

bwcktkqturbxy9izgjmmtazztfioda5mze3mzbjnmmwothmmwu1zdy2ys5qcgvnkzmczqjyaa

azyktkqturbxy8yytbhntk2zgu4zmqxyjhkntfknza3ntdkytrjmtllni5qcgvnkzmczqooaa

7t8ktkqturbxy9mzdi2zgvkndy5njfiztaxmjcxzgm0nmyzmzyzngvjms5qcgvnkzmczqjyaa

1ujktkqturbxy83mji5y2q2ytuyzdy2ogu5yta4zmm0mtqxy2qwzjaync5qcgvnkzmczqjyaa

1fzktkqturbxy8ynjqxzmvhyzc4mzfhm2fiyzixngvlotfkyze4ntlmmc5qcgvnkzmczqjyaa

 

Ne propustite