Jelena otkrila sve o Kiji, Luni i Slobi što se ne vidi na malim ekranima, a izjava o Maci ostavit će vas u šoku!

Show
Jelena otkrila sve o Kiji, Luni i Slobi što se ne vidi na malim ekranima, a izjava o Maci ostavit će vas u šoku!
.

Jelena Golubović iskreno o Maci Diskreciji, Milanu Miloševiću, trojcu Kija, Luna i Sloba...
 

Glavni favorit za pobedu u rijalitiju "Zadruga" Jelena Golubović zbog operacije glasnih žica napustila je ovaj rijaliti šou, ali i dalje pomno prati šta rade njeni bivši cimeri.

Ipak, ona na sve situacije gleda drugim očima, jer je i sama bila učesnik i bolje poznaje takmičare od običnih gledalaca, a samo za "Pulsonline" otkriva šta misli o pojedinim Zadrugarima.

Jelena smatra da Kiji nije žao što joj je pukao brak, već da joj je samo proradila sujeta zbog prevare.

- Kiji je samo povređena sujeta. Kija je jako perfidna, ne znam koliko to može da se vidi spolja. Kod nje je ono tipično: "Kada izgubim nešto tek tada shvatim šta sam imao". Njoj je samo proradila sujeta, jer je pronašao ljepšu i mlađu. Samo sujeta i ništa više. To se vidi u svakom njenom gestu - kaže Jelena za "Pulsonline" i tvrdi da dogovor između Lune Đogani, Slobe Radanovića i njegove žene o bračnoj zavrzlami ne postoji:

- Nije dogovoreno. Pa koja normalna žena bi pristala za bilo koju sumu novca da je muž vara u rijalitiju? Sloba je iskreno zaljubljen u Lunu. On kaže da je to bio samo brak na papiru, da dvije godine nisu imali odnos, da nikada nije kuhala, izvinite, svaki muškarac u takvoj situaciji kad tad nađe drugu.
 

Milana, kako kaže, ne smatra novinarom.

- Kako može kelner sam sebe da proglasi novinarom? Vidjeli smo kakav je novinar kada je trebalo da napiše inetrvju poslije tri mjeseca - kaže Jelena i najavljuje jednu tužbu:

- Čim budem bila bolje zdravstveno tužiću Miljana, sad ne mogu da se nerviram oko tih stvari. Zbog mobinga i zbog nasilja, svakako da hoću.

Iako smo očekivali da će oplesti po bivšoj drugarici Maci Diskreciji, Jelena nas je iznenadila komentarom.

- Jeste me razočarala što mi je okrenula leđa. Sve što sam znala o životu i rijalitiju ja sam njoj prenosila. Prosto, žao mi je izgubljenog vremena. Ona je, nažalost, meni i dalje draga. I krivo mi je što je njoj svejedno. Pogodilo me kada je rekla da će poslije mog odlaska sve biti isto. Naravno, da poslije mene neće ništa biti isto, nego je ona to rekla, jer joj je laknulo zbog prva tri mjesta - smatra Golubovićeva.

Jelena ovih dana odgovara samo na poruke, ne i na telefonske pozive, jer maksimalno štedi glas zbog predstojeće operacije glasnih žica.

Ne propustite