NAKON MJESECI SKANDALA I PROBLEMA: Ovaj snimak otkriva pravu istinu o braku ANE SAVIĆ I DARKA LAZIĆA (VIDEO)

Show
NAKON MJESECI SKANDALA I PROBLEMA: Ovaj snimak otkriva pravu istinu o braku ANE SAVIĆ I DARKA LAZIĆA (VIDEO)
.

Samo nekoliko sati nakon što se pojavila vijest da je pjevač Darko Lazić snimljen kako konzumira bijeli prah, uslijedio je još jedan šok. 

Naime, njegov četverogodišnji brak sa kolegicom Anom Sević navodno je okončan još prije dva mjeseca, a supružnici su se dogovorili da ostanu u dobrim odnosima zbog kćerke Lorene.

Mediji su ubrzo počeli pisati kada se tačno prelomni trenutak kada su shvatili da je njihovom braku došao kraj, a onda je u javnosti isplivao snimak sa plaže nastao prošle godine.

- Oboje su na plažu u Miločeru došli vidno nervozni, jedno za drugim, kao da ne govore. Smjestili su se na ležaljke, a onda je krenula rasprava. Ana je pokušavala da objasni Darku kako to što je vidio u medijima nisu njene poruke i da je cijela situacija isfingirana, ali to Darka nije ubijedilo. On dobro zna šta se između njegove drage i Lukasa događalo prije pet godina, a vjerovatno poznaje i njen način pisanja poruka, tako da joj ubjeđivanje nije pošlo za rukom - kazao je tom prilikom izvor za "Blic", a koji se zatekao na licu mjesta i dodaje:

- Ona nije prestajala da priča, dok je Darko samo odmahivao rukom i s vremena na vrijeme ironično govorio "da, da". Ona je nervozno vadila stvari iz torbe, brzinski se mackala, dok je Darko palio tompus za tompusom. Na njemu se mnogo više vidjelo da je bijesan jer je nekoliko puta u minutu ustao sa ležaljke i ponovo seo, dok je ona pokušavala da odglumi smirenost, ali joj se na licu vidjela nervoza. 

lk-ktkqturbxy8zyme2ndhimjhhntzhmtyyytg1mzdjnwnmnwjkzjg5ys5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Čini se kako je ova svađa prelomila i da su tada shvatili da više ne mogu biti skupa.

Ne propustite