MEGHAN MARKLE DONIJELA POKLON KRALJICI, HARRY U STRAHU GLEDAO: Ovakva reakcija se ne pamti!

Kiosk
MEGHAN MARKLE DONIJELA POKLON KRALJICI, HARRY U STRAHU GLEDAO: Ovakva reakcija se ne pamti!
.

Izabrati božićni poklon za kraljicu Elizabetu nije lak zadatak, ali ako je sudeći po pisanju britanskih medija, vjerenica princa Harrija je to s lakoćom odradila.

Čini se kako je Meghan Markle to s lakoćom odradila i pri tome još i nasmijala do suza kraljicu.

Naime, Meghan je na tradicionalno božićno slavlje u Sandringamu, gdje je bila pozvana kao specijalna gošća, donijela savršen poklon koji je jednostavno oduševio 91-godišnju vladarku.

Kraljevska porodica već godinama poštuje odluku da povodom Božića jedni drugima daruju šaljive poklone, a ne one skupocjene. Tako smo nedavno imali prilike da saznamo da je vojvotkinja Kejt Midlton za prošli Božić kraljici darovala jedan izuzetno inovativan poklon. Pripremila joj je čatni (chutney) – poznati slatko-kiseli sos, koji se priprema od mješavine voća, sirćeta, začina, a najviše šećera. Originalno recept dolazi iz Indije, a kraljica je navodno luda za njim.

meghan-markle-queen-elizabeth

Porodica se rado prisjeća i poklona pokojne princeze Dajane koja je sve znala slatko da nasmije. Jednom prilikom je svom starijem sinu Vilijamu poklonila porculenski set s likovima iz crtaća "Vini Pu", piše "tportal.hr".

Ove godine se u ovu šaljivu priču savršeno uklopila i Meghan Markle, a koja je kraljici poklonila plišanu igračku, tačnije, hrčka koji pjeva.

Nakon što je Elizabeta otvorila poklon, jedan od njenih pasa je pokušao da zgrabi hrčka, što je nasmijalo sve prisutne.

harry-meghan-engagement-1

"Hrčak bi ubuduće mogao da pravi društvo mojim psima", prokomentarisala je Harijeva baka.

Strani mediji pišu da je kraljica bila toliko ushićena poklonom i reakcijom njenog ljubimca da se smijala do suza, što je zaista rijedak prizor.

Ne propustite