VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJPOŽELJNIJIH GLUMICA: Prošetala je ovakva gradom i svi su obratili pažnju samo na OVAJ DETALJ! (FOTO)

Show
VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJPOŽELJNIJIH GLUMICA: Prošetala je ovakva gradom i svi su obratili pažnju samo na OVAJ DETALJ! (FOTO)
.

Uvijek je važila za jednu od najdotjeranijih glumica. Ovo je izdanje u kome je prošetala gradom i - glasine su počele.
 

Kameron Dijaz je jedna od žena koje otvoreno govore o tome kako nemaju želju za rađanjem djece. I uprkos tome, kao i u slučaju Dženifer Aniston koja je zbog toga bila primorana i da piše otvorena pisma, mediji čekaju priliku da joj prišiju trudnoću.
gluica

Tako je bilo i ovog puta, kada je Kameron prošetala u širokim pantalonama i džemperu. Iste sekunde počele su glasine da tom kombinacijom krije trudnički stomačić.

Te glasine potpirile su i slike sa suprugom Bendžijem Madenom. Kameron je više puta govorila da ne posjeduje majčinski instinkt i da nema u planu da rađa djecu, ali izgleda da su mediji, kao i u slučaju Dženifer Aniston, odlučili da Kameron (45) zapravo u dubini duše želi dijete, pa su riješili i da je poguraju u tom smjeru.

kameron

 

Kameron o ovim glasinama trenutno ćuti, kao što je ćutala i Dženifer. A ako se pretpostavke o trudnoći nastave, pretpostavljamo da ćemo kao i u slučaju Dženifer, čitati otvorena pisma u nastavcima.

(zena.blic.rs)

Ne propustite