TEST LIČNOSTI

Dobro pogledajte ovu fotografiju: Na njoj možete da vidite 4 stvari, ali samo jedna otkriva SKRIVENU ISTINU O VAMA

Objavljeno:10.01.2018 - 21:06
A A A Times Arial

Bacite pogled na sliku na samo par sekundi a onda recite šta je to što ste prvo videli - odgovor će vam otkriti stvar koju ni sami niste znali o sebi.

Ono što je bitno je da bez ikakvog oklijevanja odgovorite šta je to što vam je prvo zapalo za oko - odgovori otkrivaju skrivenu stranu vaše ličnosti.

SVIJEĆNJAK

Imate vrlo širok pogled na svijet. Vaši planovi su uvijek veliki. To je u redu, ali često zaboravite na pojedinosti i nijanse. Dobra ste osoba s velikim srcem. Često vas drugi iskorišćavaju, pa bi trebalo da budete oprezniji i da birate svoje prijatelje kako biste izbjegli neprijatnosti.

ŽENA

Vi ste suptilna i senzualna osoba, sklona idealizaciji života, a ponekad ne obraćate pažnju na stvarni svet i stvari koje vas okružuju. Lebdite u oblacima. S jedne strane to nije loše, jer postoji toliko malo romantičara na zemlji, ali s druge strane, iza sve te romantike, zaboravljate na stvarni svet sa svojim složenostima i razočaranjima. Ne zaboravite da se barem povremeno vratite u stvarnost, inače će se vaš život pretvoriti u neprestano preskakanje prepreka.

MUŠKARAC

Vi ste vrlo mirna osoba, svako ko je s vama oseća se ugodno i sigurno, kao iza kamenog zida. Vi ste promišljeni i kreativni. Svoj temperament držite pod kontrolom. Ali postoji jedna stvar koju možete poboljšati: niste dovoljno pažljivi prema osobama koje su vam bliske. Kako biste ispravili situaciju, poklonite bar male znakove pažnje ljudima koje volite i na taj način ćete svi živjeti mnogo srećnijim životima.

VATRA

Vi se razlikujete od drugih ljudi. Vaše razmišljanje razlikuje se od standardnog. Imate vlastitu viziju svijeta, a osobe koje su vam bliske ponekad vas ne razumeju. Nije vam to važno. Glavna stvar je da se ne promenite! Morate da poradite na svom samopouzdanju i onda će sve biti u redu.

(zena.blic.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!