KAKO SE VAMA SVIĐAJU? Pjevačici zabranili ulazak u avion zbog OVIH RUŽNIH cipela! (FOTO)

Show
KAKO SE VAMA SVIĐAJU? Pjevačici zabranili ulazak u avion zbog OVIH RUŽNIH cipela! (FOTO)
.

Džoan Kateral, pevačica engleskog benda "The Human League", nedavno je ostala neprijatno iznenađena kada joj osoblje Kvantasa nije dozvolilo ulaz u poslovni salon (business lounge) na aerodromu u Melburnu jer je nosila "agsice". 

Popularne čizme "ag" (Ugg) nose se već godinama, a mnogi ih smatraju savršeno udobnom obućom za put. Ipak, australijska aviokompanija Kvantas ima malo drugačije mišljenje o izgledu svojih putnika.

Aviokompanija je smatrala da je pevačica time prekršila pravila odevanja, pri čemu su čizme ocenjene kao "odeća za spavanje". 

S obzirom na to da je pevačica svoj problem izložila na Tviteru, i zatražila odgovor aviokompanije, Kvantas je poručio da u svojim poslovnim salonima zahteva "kežual" odevne kombinacije, a za proveru izgleda posetilaca zaduženo je osoblje. 

Tako je, između ostalog, navedeno da u njihov salon nije dozvoljen ulazak bez cipela, u papučama, ili u popularnim čizmama koje je Kateral nosila. 

Mnogi korisnici Tvitera objasnili su da "ag" čizme nikako ne mogu da se smatraju "papučama", s obzirom na to da se već godinama nose u svim mogućim prilikama. 

Ipak, kompanija je ostala neumoljiva.

Ne propustite