ŽELJKO ŠAŠIĆ JE DOŽIVIO ŠOK KAD JE NJEGOVA KĆERKA UZELA LUKASOVO PREZIME: Otkrio je kakav je njihov odnos danas i DA LI SU U KONTAKTU!

Show
ŽELJKO ŠAŠIĆ JE DOŽIVIO ŠOK KAD JE NJEGOVA KĆERKA UZELA LUKASOVO PREZIME: Otkrio je kakav je njihov odnos danas i DA LI SU U KONTAKTU!
.

Željko Šašić doživio je pravi šok kada je njegova kćerka prije nekoliko godina, zato što se njena majka Sonja udala za Acu Lukasa, promijenila prezime na društvenim mrežama u Vuksanović, tj. uzela Lukasovo prezime.
 

Pjevač godinama nije imao kontakt sa nasljednicom, ali se očigledno sve promijenilo nedavno kada su se njegova bivša supruga i Lukas razveli.

- Sada je sve okej među nama. U kontaktu smo, čujemo se i viđamo. Ona dosta radi, ima dosta obaveza, razumijem ja sve to. Uvijek sam joj govorio čime god da odluči da se bavi, to će biti njen izbor i ja se u to neću miješati. Moj pokojni otac je htio da budem nešto drugo, ali sam ja otišao put muzike. Na kraju je bio sretan i ponosan zbog mene, pa se nadam da ću i ja biti ponosan na Sofiju - kaže Željko.
 

Ipak, na kćerkinom punoljetstvu nije bio jer mu je preminuo otac.

- Nisam bio na Sofijinom 18. rođendanu, ali sam joj uputio čestitku. Poželeo sam joj neke uobičajene stvari koje svaki roditelj poželi svom djetetu za takvu priliku. Ništa specijalno. Ta teška situacija koja me je zadesila spriječila je da budemo zajedno za njen rođendan, ali biće još mnogo rođendana, hvala Bogu, pa će biti prilike da to nadoknadimo. Osamnaesti rođendan jeste simboličan i važan klincima, mada moja generacija nije tome pridavala veliki značaj, ali i pored rođendana postoje drugi povodi gde možemo da se okupimo i napravimo dobru atmosferu koja će nam ostati u sjećanju. Čestitao sam joj i Novu godinu - ističe Šašić za Blic.rs, koga su pitali da li će i za njega Sofija uraditi kolekciju koju će nositi kao Lukas.
 

- Ne znam da li meni priliči da nosim nešto od njenih kreacija, ali vidjet ćemo. Nikad se ne zna - diplomatski je odgovorio.

Željkov otac Ilija preminuo je poslije duge i teške bolesti, a pjevač je posljednje mjesece proveo uz njegovu bolesničku postelju.

- Dosta mojih prijatelja je doživjelo to da im ode neko bližnji, ja nisam, ali za sve to dođe vrijeme. Negde sam bio spreman na to, koliko čovjek uopšte može da se spremi na takav jedan gubitak. Svi koji su imali takvo iskustvo znaju kakav je osjećaj. Bez obzira na godine koje imate, nije lako kad izgubiš roditelja. Nije bilo lako ni prije gubitka, jer je moj otac dugo bio bolestan. Mislim da sam dobro, držim se - kaže Željko.

 

Željko i Sofija godinama imali loš odnos

Sofija je sa Šašićem prekinula svaki kontakt 2016. godine.

- Zamjeram Sofijinom okruženju što ona loše priča o meni. Izmanipulisana je, loše riječi su ubačene u njena nevina usta - rekao je tada pjevač, i dodao da je pokušao da ubijedi Sonju i Lukasa da razgovaraju o svemu.

- Nudio sam im da pričamo, ali oni neće. Pokušao sam da pričam i sa školom, ali sam i tamo dobijao glupe odgovore - rekao je Željko, dok je Sofija tada tvrdila:

- Pozvao me je jedne noći i, kada sam se javila, osuo je paljbu uvreda. Rekao mi je: "Dokle planiraš da glumiš, ološu mali, ti postaješ prostakuša jer živiš u kriminalnoj i narkomanskoj porodici. Ja ću da te otmem od njih". Toliko me je vrijeđao, da sam ja urlala plačući.

(novi.ba/blic.rs)

Ne propustite