NIKO NE MOŽE DA VJERUJE: Aca Lukas je bio u vezi sa ovom pjevačicom “ZVEZDA GRANDA”?!

Show
NIKO NE MOŽE DA VJERUJE: Aca Lukas je bio u vezi sa ovom pjevačicom “ZVEZDA GRANDA”?!
.

Pjevačica Teodora Džehverović, koja je nekada zajedno sa Goranom Gačić i Tamarom Milutinović bila članica grupe “Đavolice“, nema nijednu lijepu riječ za svoje bivše koleginice i prijateljice. 

U rijalitiju “Zadruga” se sve češće pominju ličnosti koje nisu akteri ovog rijalitija, a sada se pojavila još jedna informacija koja je sve ostavila u šoku.

Teodora je najprije prije nekoliko dana u rijalitiju “Zadruga” ispričala da su je Tamara i Gorana psihički maltretirale, kao i da su na nastupima konzumirale narkotike.

Sada je, međutim, došlo do novog skandala, kada je Teodora izjavila da je Gačićeva imala se*s sa Acom Lukasom, zbog, kako tvrdi, dva minuta spota.

“Nemam komentar, neka priča šta god hoće, ali Teodoru neću komentaristi. Uživam sa porodicom, na putu sam“, rekla je ovim povodom Gorana za “Alo!“…

Tamara je, s druge strane, bila rječitija i stala je u odbranu svoje kume Gorane:

“Notorna je glupost reći tako nešto za Goranu jer je djevojka poštena, udata je i ima bebu. Ne želim uopšte da pričam o tome niti da komentarišem svoje kolege, jer se svi mi dobro poznajemo. Više ne mogu da slušam to dijete, koje ne prestaje sa glupostima. Njoj neko treba da zapuši usta. Teodora govori o sebi kakav je čovjek i jasno pokazuje da nema nimalo duše. Jedva čekam da izađe i da je suočim sa svim pričama koje je izrekla u rijalitiju“, rekla je Tamara Milutinović, i dodala:

“Teodora glumi žrtvu i ispada fina, dobra i jadna, ali je daleko od toga. Sada priča da nas dvije nismo njen nivo i da je ona ‘postigla’ da uđe u rijaliti, a mi smo napolju. Ali istina je da je tamo jer nema posla, niko je ne zove, a i kada bi ugovorila nastup, na svirke bi išla autobusom. Upravo zbog toga što im nije donosila novac, Teodori nije produžen ugovor sa ‘Grandom’.

Pominje mi njih dvije, jer zna da mi je to bolna tema, zato što su me psihički maltretirale. Sada rade za džabe, pjevaju za džabe po proslavama i krštenjima! E pa, brate, nisam ti ja taj 

Ne propustite