VRIJEDI PROBATI!

IMATE PROBLEM SA TAMNIM MRLJAMA ISPOD PAZUHA? Ovih 5 prirodnih preparata će vam pomoći da ih se RIJEŠITE zauvijek!

Objavljeno:06.01.2018 - 19:35
A A A Times Arial

Ako uporno izbjegavate da nosite garderobu bez rukava, kako biste prekrili svoje tamne dijelove pazuha, pravo je vrijeme da uradite nešto po tom pitanju.

U nastavku vam otkrivamo na koje načine možete izblijediti potamnjele dijelove kože.

 

Krastavac

Ovo zeleno povrće hladi i hidrira kožu i zbog svojih prirodnih sastojaka služi za prirodno izbeljivanje kože. Možete iscediti krastavac, a potom pamučni tupfer potopiti u sok i aplicirati na tamni predio ispod pazuha. Postupak ponavljajte više puta dnevno.

 

Krompir

Ovo povrće je bogato kiselinama zbog čega predstavlja prirodno sredstvo za izbeljivanje. Kako biste posvetlili tamne mrlje, sve što treba da uradite je da jednostavno isečete tanko parče krompira i postavite ga ispod pauzuha. Isto kao krastavac, možete ga iscediti, a potom sok natopiti vatom. Ostavite sok da deluje 15 minuta, dok se ne osuši, a zatim isperite pazuh toplom vodom.

 

Kokosovo ulje

Poznato po svojim prirodnim sastojcima za izbjeljivanje, kokosovo ulje je još jedna opcija za izbjeljivanje kože koja je potamnila. Jednostavno masirajte mrlje uljem i ostavite da djeluje 15 minuta, a potom operite pazuh toplom vodom. Svakodnevno masiranje garantuje posvjetljivanje.

 

Soda bikarbona

Ako želite da se riješite tamnih mrlja potrebno je da radite piling, a soda bikarbona je jedan od najboljih predloga. Sodu bikarbonu pomiješajte sa vodom, kako biste dobili pastu, a potom protrljajte dobro potamnjelu regiju. Kada uradite dobar piling, isperite pazuh i osušite ga. Za najbolje rezultate, piling treba da radite dva puta nedeljno.

 

Limun

Lumun je najbolje prirodno sredstvo za izbjeljivanje, a posebno se dobro pokazao za rješavanje problema sa potamnjelim dijelovima kože. Sve što treba da uradite je da isječete limun na dva dijela, a potom jednom polovinom da protrljate pauzuh nekoliko minuta. Ostavite da sok odstoji na koži 15 minuta. Radite to dva puta nedeljno i primijetit ćete odlične rezultate.

(superzena.net)