SUZANA KONAČNO PROGOVORILA O LJUBAVI SA SAŠOM POPOVIĆEM: Evo kako joj se udvarao!

Show
SUZANA KONAČNO PROGOVORILA O LJUBAVI SA SAŠOM POPOVIĆEM: Evo kako joj se udvarao!
.

Suzana Jovanović više od dvije decenije uživa u braku sa Sašom Popovićem, zbog kojeg je riješila da se donekle povuče sa scene.

Ona je otkrila sve o njihovoj vezi i ispričala kako su počeli da se zabavljaju:

- Na snimanju jednog spota sam sarađivala s Marijanom Ukraden, za koju se ispostavilo da je Sašina drugarica. Pozvala ga je da dođe na snimanje, a da ja uopšte nisam znala za to. U to vrijeme mediji su pisali svašta o Saši, da je zavodnik, da je bio sa stotinu pjevačica, a ja takvog nisam htjela. On je tada bio fin, upoznali smo se i dao mi je broj svog pejdžera da mu se javim. Mislim se: „Ne pada mi na pamet da te zovem.“

Nekoliko dana kasnije došlo je do njihovog slučajnog susreta u jednom restoranu.

- Uzela sam mikrofon da otpjevam nekoliko pjesama, a Saša je počeo da mi šalje ceduljicu na kojima je naručivao pjesme. Nisam htjela da mu pjevam, stvarno sam imala pogrešno mišljenje o njemu. Međutim, poslije mjesec-dva opet je život namjestio situaciju u Sašinu korist. Čovjek koji me u to vrijeme vozio na nastupe, jer ja nisam imala para da kupim svoj auto, nije mogao da me vozi na zakazanu svadbu u Jagodinu. Sjetim se da mi je Popović dao broj pejdžera i rekao da ga zovem šta god mi zatreba. Šta ću, morala sam da ga zovem - rekla je pjevačica i dodala:

- Tokom vožnje nije mi se udvarao. Ali kad smo stigli u Jagodinu, on mi je poželio sreću na nastupu i poljubio me. Pitam ga šta to znači, a on mi odgovori: „Ništa, sad si moja djevojka.“ I poslije mjesec dana, od septembra 1996, ja sam počela da živim s njim. Mada, dugo nije htio da se oženi mnome. Kad sam prestala da se nadam da će me ikada zaprositi, odveo me je u zlataru i odabrao najskuplji prsten koji i danas čuvam. Saša je možda imao stotinu djevojaka, ali samo jednu ljubav - rekla je Suzana u emisiji „Iz profila“, piše Kurir.rs.

Ne propustite